reklama

Mamusie w 2012

Hej hej :)

Anastazja- najlepszego Staruszko:-D:-D:-p I masz rację, dzisiejsze 18-latki wyglądają baaaardzo dojrzale;-) Wczoraj na imprezce same takie 18-latki a ja przy nich jak taka szara stara myszka:szok:

Aga- miło, że glutki pamiętały o swojej Mamusi :tak:

A po imprze spoko :)) Szybko sie zmyliśmy, bo Igor zaczął już marudzić i o 22.00 już byliśmy w domku :)

reklama
Hey babeczki :-)
aga ja tez w DE, wiec wiem, ze Dzien Matki tyle ze dzieci nie mam :sad: A laurki na pewno pierwsza klasa ;-)
anastazja ja mam prawie 23 i powiem Ci, ze tez lubie sie podmalowac, czuje sie wtedy piekniejsza :-D:-D
wika juz nie mow, ze taka stara sie czulas. Pewnie wywijalas jak te 18-tki na parkiecie :-)

Musze cos zjesc, bo jeszcze nic nie tknelam dzisiaj oprocz soku.

Andzia – właśnie, trzeba mierzyć przez kilka cykli :-) a ja (głupia) mierzę dopiero od ostatniej owulacji (bo wiem mniej więcej kiedy mogła być :-) ) i niestety nie mam możliwości mierzyć o jednej i stałej godzinie :-( dlatego myślę, że nie powinnam jej brać sobie do serca :-) wiem, mój błąd, ale do tych starań jakoś tak szybko i spontanicznie przeszliśmy z moim kochaniem, że nawet nie miałam czasu wszystkiego przeanalizować ;-) ale dziękuję za informacje :-D

Aga – oooo bardzo nie to cieszy :-D już myślałam, że masz jakieś fobie na punkcie wieku ;-) a zgadzam się z Tobą, że najważniejsze to nastawienie psychiczne :-)

Lazurku – nie smutaj się tak :-D jeszcze wszystko przed Tobą i na pewno niejedną taką laureczkę będziesz mieć :-D

A pytałam o temp. bo od dwóch dni bolą mnie piersi (a do dopiero 19/20 dc) więc do okresu mam jeszcze ponad tydzień, poza tym od dobrych kilku dni pobolewa mnie brzuch, a nigdy w życiu nie bolał mnie w tych dniach cyklu, jeśli już to na dwa, trzy dni przed @ a nie z 10 dni przed :-) więc troszkę mnie to martwi i zastanawia :-)

Truskawcia a moze cos jest na rzeczy, hmm? :-) Ja pamietam, ze w ciazy jak bylam to zanim zatestowalam to tez wczesniej mialam jakies inne bole brzucha. Moze masz tak samo :tak: &&&&&&, zeby to byla fasolka :-)

Lazurku – trzymaj mocnooo :-) a dziękować będę jak będę miała w łapkach II krechy :-) a propo’s przepraszam, że zapytam, ale z tego co widzę i co piszesz byłaś już w ciaży (?) Bardzo mi przykro, ze musiałaś to przejść w taki sposób :-( wierzę, że teraz już będzie po Twojej myśli kochana --> &&&&&&& :-)

Aga - bardzo bym chciała :-D ale boję się troszkę rozczarowania, dlatego niecierpliwie czekam na możliwość sprawdzenia czy coś wyszło z Naszych poczynań :-) w bądź kazdym razie tak szybko wykalkulowałam sobie, że jeśli coś by wyszło to fasolek będzie gotowy na przyjście na świat w okolicach dnia babci i dziadka :-D ale by mieli prezent :-D

Truskawcia masz racje, bylam w ciazy, ale niestety nie skonczylo sie to dobrze... Teraz mam @ i od nastepnego cyklu mozemy zaczac staranka :-)

reklama
Nom, poprzednim razem za pierwszym podejsciem sie udalo. Mam nadzieje, ze teraz tez problemow z tym nie bedzie :tak: A Ty Truskawcia kiedy testujesz? 13-tego? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry