reklama

Mamusie w 2012

ee wika Ty niedobra:-p

Truskawcia ostatnia rzecza na jaka mam ochote to akurat do pl jechac nawet na "wakacje". E a co do lenistwa to ciezko o tym mowic jak sie ma male dziecko;-)

dana
, tak przez alergie caly nos mam slaby

reklama
Livastrid- kiedy ostatnio byłaś w PL?

Dana, Truskawica- nie nastawiam się, bo naprawdę cienko było w tym cyklu:-(

Lelek- a tak swoją drogą, to zaradna babka z Ciebie. :tak::tak: Sama zajmujesz sie Miłoszkiem, jeszcze do tego budowa domu, podziwiam:tak:

Ostatnia edycja:
Livastrid a wspominałam już, ze mój organizm jest dziwny?:-D Ale powaznie, ja nigdy nie miałam żadnych bardziej zauważalnych objawów na @. Wielokrotnie zdarzało mi się zapomnieć, że mam dostać i przychodziło niezauważalnie. Ale zawsze w terminie.

dana to tak jak u mnie teraz po lekach które biorę z przyczyn wyższych nie czuje praktycznie @ ,a wcześniej to była masakra .
Witam sie z Wami niestety w najbliższym czasie odpadają u mnie starania z powodu leków psychotropowych , które nie mają złego wpływu na mnie jeżdżę autem wszystko robię i nawet mnie nie zamulają ,ale wiecie ciąża to poważna decyzja najpierw muszę iść do endokrynologa i unormować hormony bo niestety coś sie zadziało ,że mi broda rośnie :szok: pewnie mam za dużo męskich hormonów musze sie tym zająć potem zęby poleczyć znaleźć pracę bo czuję sie już na siłach i potem jak wszystko sobie poukładam i skończę szkołę bo dalej się będę kształciła wezmę się za ciąże ,ale mam nadzieję ,że będę tu u Was mile widziana jeśli czasem wpadnę na wątek

reklama
Znając moje szczęście to szczerze watpię. Ale wiedz, że bardzo bym chciała. Oj bardzo:-):-) Cały czas mam nadzieję, że z wakacji przyjedziemy we trójkę:-D I bardziej na to się nastawiam. Akurat według moich obliczeń cały wyjazd przypada na okres okołoowulacyjny:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry