Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Wywróżyłam sobie znowu na FB :-) wyszło że będę w ciąży w 2011 :-) no ale nie zgadza mi się imię męża![]()
Anastazja, a gdzie to dokładnie jest, żeby sobie powróżyć??? Nie ogarniam, aż tak bardzo FB

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wywróżyłam sobie znowu na FB :-) wyszło że będę w ciąży w 2011 :-) no ale nie zgadza mi się imię męża![]()

Masz rację, skoro chcesz mieć trójeczkę ( i… bez obrazy- finansowo podołacie :-) ) to trzeba spełniać marzenia :-)
torcik z pampersów, ostatnio na allegro oglądałam i… nie wyobrażałam sobie, że może to tak fajnie wyglądać
a jak idę do pracy na 20-tą, to wracam o 5-tej rano i odsypiam pół dnia
bo jak nie odeśpię swojego to później strasznie mi głowa dokucza :-( 
Uuuu czyli rozumiem, że z @ dołączasz do Nas- staraczek honorowych ;-)
Hmmm.. no tak… niby za miesiąc mają być II
ale z pozytywnym myśleniem różnie to bywa ;-) czasem mam wrażenie, a wręcz jestem pewna, że się uda tym razem, a później jakoś tracę wiarę we własne siły
chociaż mam nadzieję, że tym razem będę mile zaskoczona :-)
miasto sera
morze czerwone mówisz… chyba trochę mi się pomieszało ;-)
podobno nawet umiem 
właśnie chciałam Ci napisać, że Cię mdli, bo może w ciąży jesteś, ale spojrzałam na suwaczek a tam… faktycznie jesteś w ciąży
Oooo to moja droga masz prawo do mdłości i zawrotów głowy ;-) Odpoczywaj dużo i się nie przemęczaj.. to chyba trzeba przeczekać :-( :-)
Mnie się wcale nie udało na raz, dwa- też byłam zła i smutna, ale jak to dziewczyny mówią kolejny cykl-kolejna szansa – trzymajmy się tego
i póki co wszystkie jesteśmy przed linią startu ;-)
z resztą to ładnie z Twojej strony, że chcesz za Nami poczekać- Ty już masz Syneczka, więc teraz po jednej sztuce dla Nas ;-)
wszystkie zaraz sobie wywróżymy ;-)Aaaa o tym faceciku (nie faceciku) słyszałam,… chyba troszkę przekombinowali ;-)Powiecie pewnie ze odbilo mi juz kompletnie, ale od dluzszego czasu podczytuje strony na temat zabiegu podniesienia piersi... Ja swoje 80D mam... troche obwisle... Mysle, ze powodem jest to, ze sa one poprostu ciezkie. W Polsce taki zabieg kosztuje 10-12 000 zl. W Niemczech drugie tyle, wiec Niemcy w gre nie wchodza. Troche sie boje, ale chcialabym wreszcie chodzic w t-shirtach bez stanika... :-(
Weszłam na tą stronę i komp mi dziczejemiga mi cały czas ta strona i nic się nie ładuje.Bezsens
jak dokładnie nazywa się ta aplikacja?
Zobacz załącznik 355315 Pozdrowienia znad Morza Czerwonego
Pogoda dopisuje, humorek teżWpadnę wieczorkiem z drinkiem z palemką
![]()