anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Cześć dziewczyny, tak strasznie chciałam z Wami wczoraj poplotkować, i co ?? i się nie udało:-
zawstydzona/y:
danao - mówisz że taką wróżką wątkową jesteś, to zrób listę która w jakiej kolejności będziemy zaciążąć , zobaczymy jak się sprawdzi :-):-):-) Ja uwielbiam takie "zabawy"

wika - wyślij kartkę znad morza :-):-) dobrze że tym razem nie zrobiła Ci ta małpa dużego psikusa, ile się spóźniała? Tylko kilka dni ?
andzia - Ja też "trochę" przełożyłam starania, ale ostatnio pojawiło się światełko w tunelu, trzymajcie kciuki żeby się sfinalizowało kilka transakcji , i wtedy to już spokojnie od czerwca startujemy
maron - jak będziesz w Krakowie to wpadnij do mnie :-)
lazurowe - coś tak cicho ostatnio siedzisz ( i kto to mówi

)
Słonecznego i gorącego dnia Wam życzę :-)
danao - mówisz że taką wróżką wątkową jesteś, to zrób listę która w jakiej kolejności będziemy zaciążąć , zobaczymy jak się sprawdzi :-):-):-) Ja uwielbiam takie "zabawy"

wika - wyślij kartkę znad morza :-):-) dobrze że tym razem nie zrobiła Ci ta małpa dużego psikusa, ile się spóźniała? Tylko kilka dni ?
andzia - Ja też "trochę" przełożyłam starania, ale ostatnio pojawiło się światełko w tunelu, trzymajcie kciuki żeby się sfinalizowało kilka transakcji , i wtedy to już spokojnie od czerwca startujemy

maron - jak będziesz w Krakowie to wpadnij do mnie :-)
lazurowe - coś tak cicho ostatnio siedzisz ( i kto to mówi

)Słonecznego i gorącego dnia Wam życzę :-)
oj nie lubie tego, bo ja z natury, ugodowa jestem, ale też bardzo emocjonalnie do różnych spraw podchodzę i później przezywam. Tak wiec wypompowana energetycznie sie czuję. Młody jeszcze znów zaczął smarkać
rozłozy sie jak nic w przyszłym tyg. A ja mam za duzo roboty żeby iść na zwolnienie
jestem przyzwyczajona do mojego, któremu trza konkretnie docisnąc pedał, żeby ruszył, że o automacie nie wspomnę ;-) a M samochód to strasznie narowisty francuz i to jeszcze z manualem, wiec kompletnie odpada
zbyt wygodna jestem ;-)
No bez jaj. Głupia wróżba
Wiem!!! Potrzebuje nastepnych wakacji