Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a dlaczego nie, np. 3 czy 4 w wieku 41 ;-) a fasolki nie mam, to pierworodny mnie tak meczy, wstajac o 6 rano dzień w dzień i właczając swój motorek, który niestety nie jest zenatrzsterowny i nie ma wyłacznika :-)Ja ostatnio zrobiłam wróżbę na FB odnośnie w jakim wieku będę miała dzieci i wyszło mi 41 !!!!! oby się nie sprawdziło)))
trina - a Ty nie masz fasolki ? Bo wiem że takie zmęczenie wskazuje na baby ( u mnie akurat odwrotnie w pierwszych tyg miałam taki power że hohoho))))))))
no zapkupoholiczka jak sie patrzy, a tak sie wzbraniała, tak zaprzeczałaJa wreszcie o w miare przyzwoitej porze zjadlam sniadanie :-) Nawet zdazylam pojsc do sklepu i jeszcze zachaczylam o Deichmann :-) Kupilam sobie japonki. A ze obczailam wczoraj w necie super buciki mojego stylu za jedyne 20 euro to od razu tez je wzielam :-) Zaraz Wam pokaze linka.
Pumps - Schuhe - Damen - Deichmann

faktycznie nie na miejscu taki sms...No to tam pewnie zauważyłaś że są takie "bajery" typu cytaty na dzień, albo dowcipy o mężczyznach , od czasu do czasu sobie wchodzę na któreś i ... losuję
lazurowe - bardzo ładne, Jak kiedyś lubiłam w takich chodzić, teraz przerzuciłam się na czółenka, a w deichmanie trochę butów kupiłam sobie , czasami nawet jakościowo dobre się trafiały, ale niestety nie zawsze :-)
A Ja wczoraj trochę się zaskoczyłam ,bo siedzę sobie w pracy a tu na gg dostaje wiadomość od koleżanki " Hej , mam dla Ciebie dobrą wiadomość , jestem w ciąży" , kurczę no Ja się cieszę że ona jest w ciąży, no ale po 1. to wie co Ja przeżyłam, a po 2. to nie rozumiem dlaczego miałaby to być dla mnie dobra wiadomość.
Przepraszam , ale musiałam się wygadać![]()
a ja najchetniej to bym w trampkach chodziła, a w lecie w japonkach, generalnie sportowy styl preferuję :-) ale mam dress code w pracy i d...Podobny. Nie za duża szpileczka, bo ma być wygodnie i nie za duży czubek, bo mam dużą stopę![]()
ale i tak jak nie mam spotkań z przedstawicielami innych instytucji to sie czesto w dżiny wbijam 

No chyba że jakieś wyjście eleganckie to wtedy jakieś czółenka na obcasie