reklama

Mamusie w 2012

Łooo ale mam zaległości :P:P

Więc tak .. maron MEGA GRATULACJE !!!

maja16
przytyjesz na pewno :D i reszta babeczek też :):)

Aaaa muszę się pochwalić że festyn mega "udany" ... poszliśmy z moim o 20.30 a o 21.00 było po imprezie.. hahaha ludzi brak, jakiś marny DJ grał.. no porażka totalna... cóż zrobić.. :D

reklama
heh dziekuje :-D
danao Ty Czarownico :-D ale sama sobie tez wywrozylam, bo na innym forum, kolezanka urodzila 2 czerwca, a ja napisalam wtedy, ze pasuje aby ja ktos zastapil :-D no i bach....
No byly, byly objawy, o ktorych pisalam lazurkowi kilka stron wczesniej ;-)wiecie, ze prowadzilam obserwacje, spokoju mi nie dawala nie spadajaca tempka ;-)cykle mialam przerozniaste, ale wiem, ze faza lutealna powinna trwac tyle i tyle :-) poza tym w zeszlym tyg nie obejrzalam zadnego filmu wieczorem z mezem, bo w 15 min spalam :-D co do mnie nie podobne.
A w sobote rano postanowilam zatestowac, jak maz pojedzie na godzinke pomoc bratu :-D z lozka wygonil mnie zblizajacy sie pawik :szok: kreseczka pokazala sie natychmiast :-D

Ostatnia edycja:
Maron ogromne gratulacje:-D

Ja mam dziś kiepski dzień, bo nie dość, że od wczoraj boli mnie kark (chyba mnie przewiało) i się nie wyspałam to jeszcze jadąc do pracy rozwaliłam zderzak, bo sarna wyskoczyła mi przed samą maską:szok: teraz oczywiście naprawa, załatwianie omg jak ja to uwielbiam, ale muszę to zrobić, bo za 2 tygodnie ruszamy na wakacje:tak:

witam dziewczyny

maron usciski dla przyszlej mamy:-D gratuluje mocniusio!!!
to co, luty Twoj czas:-D

bardzo mi milo, zescie o mnie w sobote pamietaly, dzieki za zyczenia:tak:pogoda tez pamietala i troche przesadzila- 30 stopni:-p okropnosci:baffled: maz sie wygadal jak goscie przyjechali, ze mam urodziny no i mi tu szwedzko-norwesko-polsko 100 lat spiewali:-D

jakos leci, pozniej Was bardziej nadrobie:tak:

Witam Kobitki:):)

MARON
GRATULACJE:-):-):-):-):-):-):-):-):-) to będziesz lutówką?
LIVASTRID - spóźnione naj naj naj

Jestem wykamana. Wesele sie udało,a tak nie chciało mi się iść, a wybawiłam sie za wszystkie czasy.
Już chce mi sie isc na kolejne. Ciekawie było, bo to polsko-szkockie wesele. Był facet co przed kościołem grał na kobzie, Pan młody i Panowie z jego rodziny byli w Kiltach (tych spódniczkach) i wiecie co faktyczie nie noszą bielizny, nie zebym zaglądala:-):-):-), ale jak dzwigali świadka to spódnicza sama sie dzwigała, że az Pani kamerzystka sie speszyła:-D:-D:-D:-D Szkoci stwierdzili, ze na tak fajnym weselu jeszcze nie byli :-):-):-)

Wczoraj jeszcze chrzciny, chrzesniak, przecudowny ani nie zapłakał ino ksiądz jakis taki zmierzły, co chwile sie mylił i kazał nam 3 razy latac przed ołtarz głowny.

Miłego poniedziałku, bo jaki poniedziałek, taki cały tydzień.

Dana a jak u ciebie? Masz nadal jakies ob jawy?

Hej!
Dzisiaj wstałam o 5.00 rano:szok: Obudził mnie pełny pęcherz:szok: Jak na mnie to strasznie dziwne. Zawsze idę do kibelka przed snem i nie mam potrzeby powracania tam az do rana. I na dodatek wczoraj wieczorem poszło w trzech ratach:szok:Od wstania musiałam tej czynności dokonywac juz 5 razy:szok: I pójdę 6 zaraz bo mi się zbiera:szok:Tydzień ciągłego ziewania, a teraz nagle budze się w środku nocy (sic!) i nie chce mi się specjalnie spać:szok: Poza tym nęka mnie ( chyba) zgaga. Piszę chyba, gdyz nigdy czegos takiego nie miałam. Po konsultacji z moim tatą doszłam do wniosku, że to może być to.:szok: I o co tutaj chodzi?

bieganie do lazienki jak najbardziej, choc ja np w obu ciazach w zasadzie z normalna czestotliwoscia robilam, moze ze 2 wizyty wiecej niz normalnie.
zgaga troche za szybko o jakies pare miesiecy:-D chyba, ze masz bardzo spowolniona prace jelit i dlugo masz papu w zoladku, dana

mmona imprezki sie udaly;-)

reklama
Nie wiem. Ja po poprzednim razie do testowania spieszyć się nie będę. Ale fakt, termin @ mam 11.06. Ja tam wątpię, żeby to na ciążę było. Tak jak pisze Livka na takie objawy to "troszeczkę" za wczesnie. Problem w tym, ze ja nie miałam nigdy czegos takiego. Hmm... o ile to zgaga była. Moze to cos innego, źle zdiagnozowane:-) Poważnie, ja sie na tym nie znam, jestem w tej materii całkiem zielona. Przez prawie 27 lat mojego życia żołądek mnie bolał może z 4 razy? Inne dolegliwości związane w jakikolwiek sposób układem pokarmowym też baaaardzo rzadko:-) Taki wytrzymały typ ze mnie był zawsze:-) Może sie po prostu powolutku zaczynam starzeć:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry