reklama

Mamusie w 2012

a wiesz, ze termin, metoda Nawegelego wyliczylam sobie rowny miesiac po Tobie :-D 15 lutego :tak:

znaczy, ze broiliscie kolo 20-24:-D:-p
u mnie licza inaczej niz normalnie. Wg who termin mam 12, co usg zreszta potwierdzilo, ale trzymam sie ich wyliczen, mala przyszla dokladnie jak wyliczyli

no ja spie i mam lenia od poczatku, brzuch tez boli i krzyz zreszta tez, glowa tez raz na jakis czas itd

reklama
A u mnie słoneczko i upał na sto dwa :-D dobrze, że wiaterek wieje, bo gdyby nie to, to chyba bym padła :-) aaaaahhaaa… w totka nie wygrałam ;-( :-p pewnie to nie był mój dzień ;-)
Poza tym mi jeszcze trzy dni zostało do terminu @ co prawda nie czuję się jak bym miała dostać, choć wydaje mi się, że i tak dostanę i z dzidzi w tym miesiącu nici :-( Właściwie się już z tym pogodziłam, po płakałam kapuńke i godzę się z tym, że za kilka dni dostanę @ co prawda mój organizm troszkę dziwnie się zachowuje, ale to (chyba) bardziej przez upał :-)
A na obiadek miałam młode ziemniaczki z koperkiem i młodą kapstkę „haczykiem kroszoną” :-D mniam, mniam :-D

Mmona :-D oooo mam nadzieję, że będzie imprezka :-D właściwie dwie, bo moja bratowa też ma ćwierćwiecze, tylko tydzień później i myślimy, żeby zrobić razem :-D

Mama Sówka- Oooo to Ci mężuś niespodziankę zrobił ;-) cieszcie się sobą, cieszcie :-)

Lazurku- widzę zmiany w suwaczkach :-D czyli już coś, coś się dzieje :-)

Baskaa- witaj :-) ja mam teraz 2 cykl (pewnie niedługo się skończy :-( ) i też się czuję jakbym jakieś pół roku już czekała :-p tak mi jakoś wolno ten czas leci ;-)

Kaamaa- jejjj :-( Mam nadzieję, że córci nic nie jest :-) trzymam &&&& żeby wszystko było dobrze :-) Napisz jaki wynik wizyty u lekarza był

Livastrid – miałam urodzinki??? :-D ooojjj nie wiedziałam :-( zatem życzę wszystkiego najlepszego! :-D spełnienia marzeń :-D

Maron – GRATULACJE!!! :-D jej ale się cieszę, że Ci się udało :-D jaaaa chcę fluidki… też chcę II kreseczki :-D

Dana- mi możesz wywróżyć kiedy będę miała II kreseczki!!! :-D

Hejka! ;-)
Jak tam u was babeczki??? :-) U nas dzis taki dzien jak wczoraj, czyli od rana upaly, a potem deszcz i burza :dry:
maron no to jak broiliscie to teraz macie :-D
livastrid chcialabym uslyszec te 100 lat w 3-jezycznym wykonaniu :-D
Truskawcia no cosik tam sie dzieje. Zobaczymy jakie beda tego skutki ;-) A Ty nie smutaj, przezciez poki @ nie ma jest nadzieja. Zapomnialas? :tak:
dana wrozko dobra, powroz i mnie :-D Cos chyba kiedys pisalas, ze tez mi sie szybko uda. Dobrze pamietam? :-D

Gdzie jest Lelek, wika, anastazja? Wylazic z krzakow, ale juz!!! :-D

Mojego pieska znow cos dopadlo :-( Wymiotowal nad ranem i dzisiaj taki cichutki znow jest... :-( Moze to przez upal... Hmm...

No hej no, jakiś czas temu wróżyłam przecież.:-D Ty, Lazurku, Maron i Truskawcia pójdziecie na pierwszy ogień:-D:-D
No i Maron jest pierwsza z wytypowanej przeze mnie trójeczki:-D

Ostatnia edycja:
Hej :)

Spędziłam dzisiaj pół dnia w samochodzie!!! Igor był ze mną i był mega grzeczny przez całą drogę!!!

Czekam teraz na M. i idę nyny... padam z nóg!

Truskawica- póki nie ma @@ jest nadzieja!!! Ja trzymam kciuki za ten cykl :)) I w sobotę miałam ten sam zestaw obiadowy co TY :))))

Livastrid- czyli imprezka udana?? Ale pewnie padałaś z nóg!!

lazurowe- beidny ten Twój piesek :( Może to rzeczywiście przez upały!

Truskawcia witaj kochana :)

lazurowe_wybrzeze ta pogoda jest na prawdę męcząca.. ja dzisiaj zrobiłam pranie, powiesiłam na zewnątrz i co może z 2 godzinki powisiało i zaczęło padać no to poleciałam pozbierać i co .. może z 5 minut takiego mega deszczu i za chwile znowu +30... masakra..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry