Lazurek
Fanka BB :)
Ale sie objadlam arbuzem...
Az mi niedobrze, ble...
dana mam nadzieje, ze dobra z Ciebie wrozka i kolejna przepowiednia tez sie sprawdzi
Jak narazie tip top 
wika no tak mysle, ze moze przez te upaly, bo nic innego mi do glowy nie przychodzi
Kupilam dzis duzy wentylator, moze bedzie sie lepiej spalo zarowno Elvisowi jak i nam
Ale chyba piesio juz sie lepiej czuje, bo juz byl na dunga dunga ze swoja zona czyli duzym pluszowym oslem 
baskaa widze na Twoim suwaczku, ze mamy w podobnym czasie owulacje ;-)
maron ja lapie fluidki, najchetniej dziewczece :-)
Cos dzis tak nas malo tutaj, hmm... Moze jutro frekwencja sie poprawi. UWAGA! Bede sprawdzac liste obecnosci
Zbieram sie chyba tez powoli do lozeczka, bo jakies zmeczenie czuje. To pewnie przez tego arbuza

Spijcie dobrze kobitki. Aaaaa, no i pamietajcie. Jutro obecnosc obowiazkowa ;-):-) BAJ :*
Az mi niedobrze, ble... dana mam nadzieje, ze dobra z Ciebie wrozka i kolejna przepowiednia tez sie sprawdzi
Jak narazie tip top 
wika no tak mysle, ze moze przez te upaly, bo nic innego mi do glowy nie przychodzi
Kupilam dzis duzy wentylator, moze bedzie sie lepiej spalo zarowno Elvisowi jak i nam
Ale chyba piesio juz sie lepiej czuje, bo juz byl na dunga dunga ze swoja zona czyli duzym pluszowym oslem 
baskaa widze na Twoim suwaczku, ze mamy w podobnym czasie owulacje ;-)
maron ja lapie fluidki, najchetniej dziewczece :-)
Cos dzis tak nas malo tutaj, hmm... Moze jutro frekwencja sie poprawi. UWAGA! Bede sprawdzac liste obecnosci

Zbieram sie chyba tez powoli do lozeczka, bo jakies zmeczenie czuje. To pewnie przez tego arbuza

Spijcie dobrze kobitki. Aaaaa, no i pamietajcie. Jutro obecnosc obowiazkowa ;-):-) BAJ :*
maz mi wczoraj truskawki kupil, ale to tez mi nie podeszlo. Obzarlam sie za to orzeszkami solonymi.