Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
moja upławy ustały... cisza póki co... dzisiaj powinnam mieć @ ale czasami mam 1 lub 2 dni poslizgu wiec czekam. z leka zoladek mi do gardła podchodzi... ale to chyba po wczorajszym fast foodzie zmykam do lekarza ... moze mi zwolnienie przedłuzy
Jakos nie czuję, żeby na cos się zapowiadało Ale hmm... mogę przemysleć gruntownie, która z Was będzie następna Z Tobą Maron mi się udało Może mam ten dar?
przeciez to wczesna ciaza :-) 4 - 4,5 tydzien cos tak, nie;-) zacznie sie za miesiac poltorej chyba, ze bedziesz miec to szczescie, ze te fe rzeczy omina Ciebie
zawsze to jakos lepiej jak sie posteka :-) ja mam czasem zawroty glowy i czuje sie jak na bani, a za chwile na mega kacu poza tym sennosc, sennosc i jeszcze raz sennosc, no i brzuch mnie boli
a wiesz, ze termin, metoda Nawegelego wyliczylam sobie rowny miesiac po Tobie 15 lutego