reklama

Mamusie w 2012

baskaaa ok, pokaze wam sie w tej sukience, ale to jutro jak na spacer sie wybiore :-) A jak tam u Ciebie kochana?
Czyzby wszyscy wagarowali? HHHHAAAAALLLLLOOOOOO! Jeszcze sie nie skonczyl rok szkolny :-D:-D
Gdzie sa te babki? :eek:

reklama
No u mnie hmm.. pełną parą :D ..stawanie na głowie jest najlepsze.. a ile przy tym radochy haha :)

wika8 dziękujemy za pozdrówki i jakże wyczerpującą odpowiedź..:D

Przepraszam ze Was tak zaniedbuje, ale mam tylko jedno jedyne wytlumaczenie- tescie przyjechali na 3 tygodnie!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:
i tak- wciaz na budowie- jutro kominy maja przywiezc a Łukasz od niedzieli juz we Francji...

Pozdrawiam i obiecuje poprawe

boszeeeeeee, moje gizmo dopiero co usnęło!!!:szok: Usypiał prawie 1h!!!!!

Lelek - jeszcze większe o boszeeeeeeeee:szok::szok::szok: Teście na 3 tyg!!!!!!!!!!! Psychicznie bym wysiadła po 3 tyg z teściówką:szok::szok: Trzymaj sie !!!!

Dzieki dziewczyny, przyda sie wsparcie,bo poki co mam dosc tescia. Wpycha malemu slodycze a on pozniej nie chce jesc stalych posilkow, kusi go wciaz basenem a dzis nie byla pogoda na kapanie!! i nie dociera jak mowie ze sobie nie zycze:wściekła/y:

na dodatek na starosc zrobilam sie alergiczka bo jeszcze nie zjadlam truskawki tylko je obieralam a juz cala spuchlam, tak jak kiedys po wodzie z ogorow! normalnie nie wyrobie z drapaniem, wapno juz wzielam

wika moj ancymon tez niedawno padl a teraz wstal i gapi sie na mnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry