reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej!
Hehe Maron mi to też właśnie imię Miłosz od zawsze się podobało:-) Jak kiedyś będzie chłopiec, to tak go nazwiemy. Podobały mi się tez takie imiona jak Filip, Michał i Igor. No ale moj braciszek kochany mnie ubiegł. Mam więc już bratanka Igorka.:-D Mój mąż to Michał. :-DNo a jesli chodzi o Filipów to troszkę za dużo tego jak dla mnie:-D Mój M. zaś chciałby Łukasza. Imię ładne, ale jakoś nie bardzo do mnie trafia.

A tak odbiegając od tematu imion to czuję się jak na okres. Tak jakbym miała już teraz dostać:szok: Powaznie co jakiś czas regularnie sprawdzam, czy czasem nie przyszedł. Termin mam dopiero albo już na 11-ego czerwca

Niby nie, ale by mnie to nie cieszyło zbytnio. Pomijajać fakt, ze chciałabym, zeby w ogóle nie przyszedł:-D Przeraża mnie fakt, ze może się rozregulować.:-( I będę się musiała skupić na jego wyregulowaniu

Haaaaaaa dziewczyny... dostałam prace !!! wkońcu... :cool2:

jejejeje... :cool2:

Noo a z imion.. mojemu to podoba się Piotruś, Łukasz (chociaż też nie bardzo do mnie trafia), a dla dziewczynki.. no niby oklepane ale Oliwia, Julia, Aleksandra.. :-) W zasadzie Piotruś już odpadł.. imię zostało wykorzystane..
[*]
Będziemy musieli pomyśleć nad czymś innym.. :happy2:

Maron-Widzisz, każdy ma inne upodobania i każdemu coś innego się podoba :-) a zauważyłam jeszcze,że uprzedzamy się do imion np. gdy takie same imiona nosiły osoby których się nie lubi :-D Baska- gratuluję pracy! :-) więc pochwal się gdzie będziesz pracować? :-D Dana- to witaj w klubie,też chciałabym żeby @ nie przyszła a tymczasem pomału mnie ściska :-( więc,chyba w tym miesiącu Twoja wróżba sie nie spełni :-(

Truskawcia może nie w tym miesiącu, ale na sto procent wkrótce będzie fasolka:-D

Livka ja się staram nie stresować, staram się wrzucać na luz. Czasem mi to wychodzi:-D

Baskaaa gratuluję! :-)

Bede sprzedawać chomiki :-D .. zoologiczny.. ale lepsze to niż nic.. :-p

Kurcze.. jeszcze 2h i przyjedzie moja połówka... :-) .. z ciężkiej pracy do przyjemnej pracy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry