reklama

Mamusie w 2012

Chomiczki są fajne ;) Nie ma źle, średnia krajowa jest... ;) poza tym lubie bardzo zwierzęta więc bede też robić coś co lubię ;)
nie jest źle.. :)

Co tu tak cicho kobitki.. ?? :-)

reklama
Czuję że wypadam z rytmu:szok:
Od rana taki zapiernicz w robocie, ale to jak wiecie dobrze :-p:-p
Jeszcze Ja słówko o imionach powiem, męskie mi się podobają Bartosz, Szymon i Filip , i wszystkie zostały odrzucone przez męża. Kornelka mam przyszła do głowy jak oglądaliśmy olimpiadę zimową, więc pewnie jak przyjdzie pora na wybór imienia to też nam łatwo przyjdzie , w jeden dzień i w zgodzie :-D:-D Co prawda kombinuje teraz żeby jak się trafi chłopak to Kornel , ale chyba nie przejdzie , aha jeszcze o Patryku zapomniałam, i to jest do przedyskutowania , bo mój mąż miał być Patrykiem:tak::tak::tak:
dana - ale wiesz na fasolkę brzuch boli tak samo jak na @, więc &&&&&&. Wróżko czy wróżysz tylko dzieci czy zarobki też:-D:-D?
baskaa - średnia krajowa to jest baaaaaardzo dobrze, Ja przez 2 lata pracowała za najniższa krajową a robiłam robotę za 3 os. ( piszę za 3 bo po tym jak poszłam na l4 , na moje stanowisko zatrudnili 3 os :szok:)

Jestem i ja :-)
Bylam u okulisty. Na jutro beda moje soczewki :cool2: Pogoda u nas dzis do bani. Zimno sie zrobilo, ze trzeba w kurtce wychodzic :-( A zatem nie zrobilam dzis foty w swojej sukience, moze jutro bedzie sloneczko wiec zrobie wtedy :tak:
baskaaa gratuluje pracy, mnie tam by sie podobalo w zoologicznym :-)
Truskawcia nic sie nie stresuj, @ nie przyjdzie ;-) Przeciez wrozka danao tak przepowiedziala :-D
dana a tak swoja droga to ja sie o siebie martwie :-( Lepiej zeby ta Twoja wrozba sie sprawdzila, bo jak nie to ja Cie znajde :-D

Popoludniowe dunga dunga juz dzis zaliczylismy ;-) Uff, im blizej owulki tym bardziej sie denerwuje :frown:
A jak bylam soczewki zamowic to nie obylo sie bez zakupow oczywiscie :-D Nabylam komplet bielizny, ale kurcze oryginalne tym razem s.Oliver'a za 40 euro :szok: Tak sie z pol godziny zastanawialam czy wziac, ale sobie pomyslalam, ze raz sie zyje :-D A jak Borys sie zapytal w domu ile zaplacilam to mu powiedzialam, ze bedzie lepiej jak nie bedzie wiedzial :-D Agentka jestem, nie? :-D Jutro jade po te soczewki, ale juz z Borysem, wiec na pewno nic sobie nie kupie :-p:-D
Cos bylo o imionach. Ja mam dla dziewczynki Nicola, a dla chlopca: Alan, Brian, Kevin, Oliver. Wiec tu mialabym problem :-)
A moj Elvis juz zdrowiutki :tak: Bardzo sie z tego ciesze :-)

Ostatnia edycja:
hej :)

ja tylko na chwilę, bo masakrycznie mnie boli głowa. miałam nadzieję na krótką drzemkę , ale mojemu synowi odwidziało się popołudniowe spanie więc i z mojej drzemki nici:-(:-(

Baska gratuluję pracy :)

Livastrid- Igor przeważnie zasypia w ciągu 15-20 min. Więc 1h to dla mnie dużooooooo!!!

Co do imion, to mnie nauczycielce starszanie strudno było wybrać imię bo co jakieś wymyśliliśmy to ja od razu miałam skojarzenia z jakimś uczniem:dry:Więc musielilśmy wybrać takie które mi się z nikim nie kojarzy:tak:

A i 2 lata temu 08.06.2009 roku zobaczyłam po 8 miesiącach starań upragnione II kreseczki, a teraz biegają tu koło mnie te II kreseczki :-)

heh nie, nie wysokości zarobków nie przewiduję:-D Nie moja "branża":-D
no szkoda , bo przydała by mi się taka wróżba :-)
lazurowe - jakbyś pracowała tam gdzie Ja to byś pewnie codzinnie bieliznę kupowała, Ja mam za ścianą sklep z bielizną:-D
wika - nic się nie martw - Ja też bez drzemki:-p żartowałam - może jak w dzień nie spał to wieczorem szybciej pójdzie.
A Ja dzisiaj zasypiam , jak trochę luźniej się zrobiło - to oczka mi się zamykają, zauważyłam że jak wieczorem nie biegamy to następnego dnia nie do życia jestem. A dzisiaj jedziemy na grilla :-p

a ja wpadłam sie pożegnać bo jutro raniusieńko na U R L O P !!!!:) :) :)
3mam mocno za Was wszytskie &&&&&&&& i mam nadzieję że jak wrócę tutaj za półtora tygodnia to będzie trochę II kreseczek:) buuuziaki dla Was i 3majcie sie cieplusieńko :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry