Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z teściową bym bez problemu wytrzymała bo to dusza człowiek ale mój teść to by Ci to d**y bez wazeliny wlazł
Drażnią mnie tacy ludzie. 

mama sówka - na chorwacje autkiem jedziecie ?

ale wazne, ze cale nocki przesypia
mialam wykladowczynie co to nazywala sie Astrid Maczniowska ;-)pewnie jakbym takie imie w pl chciala dac to by mi nie dali mozliwosci a tak przez konsulat dokumenty mam zalatwiane i moga mnie w dusze pocalowac. A co do krzywdzenia to pewnie dziecko zostaloby pokrzywdzone, gdybysmy dali jej typowo polskie imie mieszkajac tu na stale, choc gdybysmy dali takie to z pewnoscia sama by potem je zmienila.
a imię dla dziewczynki to mamy Gloria
bardzo Nam się podoba :-) tylko w razie czegoś proszę mi tego imienia nie podkradać ;-) Lazurku-a Wy jakie imię macie wybrane? :-) Baśka- pan Gienek za tydzień będzie miał wolne,to teraz może trochę popracować
Maron-Hi Hi chyba każda z nas będzie miała problem z imieniem
Anastazja- testu nie robiłam :-) i chyba narazie nie będę, niestety coś brzuszek tak mnie boli,że pewnie lada dzień test nie będzie potrzebny :-(
Lelek-Jej współczuję tych trudnych dni próby i cierpliwości ;-) cóż wszystko zależy jakich masz teściów,ale jeśli w kwestii malucha Ciebie nie słuchają,to mają minusa
Królowa- witam,my się jeszcze nie znamy :-)