reklama

Mamusie w 2012

Anastazja- baw sie dobrze na grillu :) Igor rzeczywiście poszedł wcześniej spać ale od około 17.30 miałam hardcore w domu!! A za wcześnie było żeby go kłaść spać na noc więc musiałam sie z nim przemęczyć do 19.00

Maja udanego urlopu :)

reklama
Czesc pipki:-D

maja udanego wypoczynku, dosiadaj meza ile wlezie, zebyscie wrocili w trojke, albo czworke:-D

wika, no , no to masz mala rocznice... piekne wspomnienia, co nie?;-)
a głowa to pewnie Cie boli od cisnienia, bo ta pogoda taka dziwna

anastazja smacznego grilla a raczej kielbaski:-p

lazurek
a Ty nie ogladaj bielizny, tylko kupuj i wklejaj foty:tak:
a bylas wogole na zamknietym?czekamy tam na Ciebie

dana, juz sie nie moge doczekac Twojego testowania!:-)

livka jak samopoczucie?? dajesz rade?

Isana
to juz wogole wypiela na nas dupke:-(

phoenix, agnieszka, martolinka, nowe staraczki odzywajcie sie:-)
trina gdzie jestes?

U nas leje... a duszno nadal
Dzwonila ciotka z Wloch, ze zalatwila prace dla mojego meza!! teraz to ja juz nie chce:-) tzn bym chciala ale co z budowa...
gizmak spi, tescie gadaja z moim ojcem a ja mam wreszcie blogi czas, zaraz polece do lodowki po Brezerka i sie upije :-D:-Da co, cos mi sie nalezy od zycia

maronik kochana jeszcze Ty, jak sie czujesz ciezaroweczko?

Hej laski,
co ja widzę, Maron GRATULACJE!!!!!!!!!
A ty przypadkiem nie miałaś za mną w końcóweczce roku się starać? Nu nu. Choć kto wie czy nie dołączę do lutówek (przypadkowo jeśli ktoś pamięta), dziś miałam drobne zabarwienie, jutro chwila prawdy, albo @ albo to implementacyjne. @ spodziewam się 11 lub biorąc pod uwagę owulację 13.06.
Trzymam kciuki za wasze przyszłe fasolki

MamaStacha to ja trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła.:-) Tez mam termin @ na 11-tego:-D
Lelek to se jeszcze poczekasz:-D:-D:-D Prędko testowac nie będę. Ewentualnie dopiero wtedy gdy @ spóźni się kilka dni:-) A w tym miesiącu to mało prawdopodobne ( chyba);-)
Wika biedna Ty:-( I nic ten ból nie przechodzi? Tabletka żadna by ci nie pomogła?

Lelek fajna fotka :-) Wypij za moje testowanko ;-)
Mama Stacha ja tez dolaczam do trzymajacych kciuki :tak:
wika mnie zawsze paracetamol pomaga :tak:
dana kolejna ktora sie wypiera, a potem sie okaze, ze II kreseczki na tescie wyszly :-)

Ale zupke pyszna sobie zrobilam, mniam mniam :tak: A teraz mam ochote legnac i spac :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry