reklama

Mamusie w 2012

reklama
wika - pewnie już poszłaś , ale wróć - poczęstuj ciastem :-)
maron - to o Egipcie więcej postaram się pisać :-p
A Ja jeszcze 2 godziny i do domku dopiero , ale nie nudzę się, mam paru klientów co im oferty na maila co jakiś czas wysyłam , może coś z tego wyjdzie. A w piątek znajomi ( Ci co w sobotę tydzień temu a weselu byłam ) polecieli w podróż poślubną - ale się nic nie odzywają , i trochę się martwię mimo że hotel full wypas ( w Egipcie ;-)) , a my planujemy w styczniu teściów na 30 rocznicę ślubu gdzieś zabrać , i chyba Egipt właśnie będzie punktem docelowym - Morze Czerwone :-)

anastazja ja pracuje jako kelnerka, ale nie na umowe niestety. Potrzebuja mnie srednio 3-4 razy w tygodniu na kilka godzin. Takze jak chce jakis urlop to nie ma problemu, ktos inny sie zalapie w tym czasie. Jest jeszcze jedna dziewczyna, ktora tak pracuje i jak mnie nie ma to po prostu ona przychodzi tez za mnie. A wiadomo, ze jej to pasuje, bo wiecej zarobi :)
wika wlasnie, zostaw dla nas troche ciasta :-) Ja czekam na tego 3-bita :tak:
maron to za rok jedziesz na wakacje do Egiptu z dzieckiem, tak? :-)

My bylismy na tym festynie. Za duzo ludzi i nie chcialam byc zbyt dlugo w tym tlumie :no: Kupilam sobie tez bilet na samolot do Polski na 4 lipca, a powrotny juz na 9 lipca. 5 dni w zupelnosci mi wystarcza :tak:

Wika w życiu bym się nie domyśliła, że masz Beata na imię:-) Jakoś tak sugerowałam się bardziej nickiem:-) Ładne imię, zresztą pisałam już, moja siostra się tak nazywa. I najlepsza koleżanka ze studiów też:-)

Maron pochwal się jak Ty masz na imię:-D:-D:-D

trina i mmona gratuluje!
wika SPEŁNIENIA MARZEŃ! :blink:
Tak wpadam momentami i Was podczytuje :) Kiepsko się czuję. Padłybyście jakby Wam mąż taki numer odwalił jak mój mi odwalił :) Wyobraźcie sobie spać nie mogłam. Tak mnie balony bolały. A ja zawsze na brzuchu. A on (spostrzegawczy) skojarzyl że poprzednim razem w ciąży pierwsza oznaka to były piersi i KUPIŁ TEST i mi go dał w prezencie z kwiatkami dzisiaj. Myślałam że z krzesła spadne.
Pytam po co? A on że Domi (nasza kumpela) przez 3 miesiące w ciąży okres miała i żebym zrobiła bo mnie balony bolą. lol
Obiecałam że zrobie w weekend jeśli nie przestaną. Co za wariat. Masakra :)
Co ja mam z nim zrobić. No powiedzcie :D :szok:

reklama
maron dla mnie to ciaza moze krzyzowac plany, najwazniejsze, ze w tej ciazy bym byla :-D
dana pisz co tam u Ciebie. Jak tam nad Morzem Czerwonym? ;-)
rozczochrana to Ci powiem, ze tez bym z krzesla spadla na Twoim miejscu :szok: Ale wiesz, chlopak sie zasugerowal przypadkiem kumpeli i ma nadzieje, ze Ty teraz jestes w takiej wlasnie sytuacji, ze niby @, ale ze fasolka jest :-) Nie odbieraj mu tej nadziei i zrob testa tak jak chce, a co Ci zalezy :-)
Lelek przykro mi kochana. Nie smutaj, przytulam Cie mocno. No i wiesz, marzec jest nasz :-)

Mnie sie odbija po pieczarkach i sosiku, ktore wchlonelam na tym festynie :zawstydzona/y: I do tego jeszcze nalesnik z czekolada... Mniam, pyszne bylo, ale tak jakos mnie wywalilo po tym zarelku, ze az wstyd :zawstydzona/y: Teraz spijam kawe 3in1. Myslalam, ze po tej popoludniowej drzemce mina mi te zawroty glowy, ale mam je za kazdym razem jak sie poloze i spojrze w sufit :baffled: Taki mi sie helikopter zalacza, ze szok. Ciekawe czemu... eehh... :-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry