reklama

Mamusie w 2012

reklama
obżarłam się m&m'sami i jest mi teraz nie dobrze:szok:
dana - dopiero dowód odebrałaś?:szok: mój małżonek chciał żebym jak najszybciej wszystko zmieniła , a i tak w jednym banku jeszcze mam stare nazwisko :-p nie jest mi tam po drodze :-D no i prawko już jest gotowe , tylko nie mam czasu go odebrać :-(
maron - dobrze że się nie wychyliłam z Natalią - bo jakoś mi się tak skojarzyło :-D
a niech ktoś zgadnie jak ja mam na imię , no proszę proszę:rofl2:
lazurowe - i da radę za pensje kelnerki przeżyć u Ciebie ? czy mężuś dobrze pracuje a ty tak dla przyjemności dorabiasz ? ;-) czasami mam ochotę tak nie pracować i siedzieć w domu, no ale w sumie mam tylko 30m2 to ileż można to sprzątać :-D
lelek - marzec będzie Twój !!!!! Dziewczyny wybaczcie ale trzymać kciuki &&&& będę najmocniej w tym "domu";-)
rozczochrana - Ja to bym zrobiła jeszcze dziś, skoro mąż prosi :-)

dzieki dziewczyny...

mmona wybacz ze dopiero teraz doczytalam i zobaczylam Twoj test! GRATULACJE!!!!!!!!

Tyle napisalyscie ze nie wiem o co chodzi...
Staruch pojechal w trase, jakos humoru nie mam

anastazja raczej ta druga opcja :-D Ja sobie tylko dorabiam, zeby nie zwariowac w domu, chociaz i tak w domku jestem sporo, czasem tylko na jakies zakupy wyskocze :-D:-D
Lelek a pamietasz jak mowilas, ze juz Cie mezu wkurza i ze chcesz zeby juz jechal? :-) Ale wiadomo, ze sie teskni. Jak moj pojedzie na te 3 tygodnie do Bulgarii to ja tu chyba umre z tesknoty... :-( Najgorsze jest to, ze ja nie umiem spac sama. Lozko wydaje mi sie wtedy wyjatkowo wielkie... ;-)

lazurek ja tam wole miec ,lozko tylko dla siebie, no i nie tesknie tak za nim, bardziej chodzi mi o Milosza i o to ze maz teskni za nami

ide spac babecczki

anastazja dzieki, to wypijce za mnie, ja dzis sie nie nadaje do towarzystwa:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry