Heło babeczki :-)
Anastazja- ja zwykle też wszystko olewałam i szlam dalej ;-) ale odkąd zdecydowaliśmy się na dzidziusia, to zaczęłam się uważniej wpatrywać w swój organizm i oto jakie niespodzianki mam
co do imienia to ja miałam je jeszcze długo, długo przed serialem na tvn’ie
Jeśli mogę zapytać to jakiej jesteś narodowości? :-) stąd to nietypowe imię u Ciebie pewnie
Narodowość czy obywatelstwo ?

Mam nadal obywatelstwo rosyjskie, w razie wojny zawsze mam gdzie uciekać

Czesc babeczki :-)
Jak tam u was? U mnie dzis 15dc. Myslalam, ze owulke juz mialam, a tu taki bol lewego jajnika mnie dopadl, ze szybko zadzwonilam do Borysa, ktory byl na miescie i mowie, zeby szybko przyjezdzal na dunga dunga

No i coz chlopina mial robic, szybko przyjechal i zaliczylismy juz numerek

Teraz w pelni spokojna lece na zakupy zywieniowe, bo moja lodowka swieci pustkami, a ja jeszcze nawet sniadania nie jadlam :-( Jak wroce to poczytam co zescie naskrobaly ;-)
szalona , Ja bym się nie odważyła na taki telefon, ale to może dlatego że na razie i tak nie mamy w planach:-( musimy trochę poczekać.
Anastazja - zapytam, bo mnie juz od dawna to ciekawi: znałaś wczesniej polski? Bo mówisz/piszesz lepiej niz niejeden dla którego to powinien byc język ojczysty

Ze mną pracuje dziewczyna z Kazachstanu, też po szkole średniej z całą rodzinką tu sie przeprowadziła, ale jej mama ma polskie pochodzenie i z językiem kontakt miała. Z kolei z inną dziewczyną z Kazachstanu, już bez polskich korzeni, kiedys studia podypolomowe robiłam. Ona za mężem, którego na studiach w Petersburgu poznała tu przyjechała. I też pięknie mówiła. Faktem jest, ze wtedy już ponad 10 lat w Polsce mieszkała. Duzo mi opowiadała jak się tam żyje. Na pewno fajnie byłoby pojechac i zobaczyć to wszystko :-) Syberia tez pewnie jest piekna
A ja mam dość roboty, zwłaszcza szefa. Jeżeli ciąża sie utrzyma, to walę to, kończę to co mam porozpoczynane i za miesiąc ide na zwolnienie
Ja od 1996r. przyjeżdżałam do Polski na kolonie, nie pamiętam na 2 czy 3tygodnie, skleroza - wybaczcie, ale wiecie jak to dzieci - olewają naukę, no ale na 2 lata przed wzięłam się i gramatyka była opanowana, później egzaminy w Moskwie ( testy z polskiego, geografii i matematyki ) także jak przyjechałam do PL to coś tam umiałam powiedzieć " ile to kosztuje i dzień dobry"

No a teraz to co po niektórzy po kilku miesiącach współpracy ze mną dowiadują się że Ja to taki szpieg zagraniczny , bo ponoć nie słychać w ogóle:-):-) a na studia przyjechałam we wrześniu 2002r. i już zostałam

Lazurowe to mnie też tak w boku kłuje jak mam owulkę. Nie potrzebujemy testów ciążowych, co?
zguba się znalazła :-):-):-) A mnie to od 1 do 30 dnia cyklu kłuje raz z prawej raz z lewej
Hej
Dopiero co siadłam na 4 literach!! Rano w pracy, potem Rada Ped., potem popołudnie z Igorem a teraz męczyłyśmy z mamą truskawki na kompot...ehhh padam na twarz!
bidula , ale pomyśl że jeszcze trochę i 2 miesiące wakacji, inni tak dobrze nie mają:-)
maron - te kształty , te rysy - myślę że trochę do tatusia może być podobny
livcia - a te fasolki to jedna i ta sama czy 2 różne ?
mama sówka - udanych wakacji , i napisz później jak było bo Ja zbieram od wszystkich takie info , bo przecież nie jestem w stanie sama zwiedzić całego świata, a klient myśli że wszędzie byłam
dana - to co , zaciskać już teraz kciuki za chłopaków czy jeszcze parę dni poczekać? a może mapę przesłać żeby dotarli tym razem do celu ;-)
tygryskowa - witaj w naszym zwariowanym świecie

Która się zna na temperaturze ciała? nie wiem czemu ale zmierzyłam sobie dzisiaj tempke , ale to było jakieś pół godziny po śniadaniu i wyszło mi 37,2 - zawsze uważałam że 36,6 powinna być - no i nie wiem czy nie kwitnie jakiś stan zapalny w moi środku

Które imię bardziej Wam się podoba Kornel, Patryk, Bartek lub Szymon :-)
Skleroza:
mmona - niedaleko chyba mieszkasz od Krakowa, przyjadę i po doopce dostaniesz - pewnie że będzie dobrze!!!!
martolinka - to szybko się falosek pokazał , zazwyczaj słyszałam że tak 6-7 tc.:-)