kwiatuszekq20
Fanka BB :)
no to niezle sie poswiecil
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w sumie zjadlabym knedle ze sliwkami, a gluta na pawia tez mam od rana, ale jakos nie chce pojsc dalej, nawet po zmianie pampersa corki z biegunkowa paczka

dopiero na suwaczku BB zobaczyłam, że mam dni płodne ha ha
a to dobrze się składa, bo jutro sobota- dzień krycia
się będzie działo 
wypisz, wymaluj mamusia (i tatuś)
ale Ty zawodowa zakupowiczka na pewni coś znajdziesz dla siebie
Też mam nadzieję, że testy owu. chociaż w jakieś mierze Nam pomogą :-) i nawet nie chodzi o wybór płci (bo mi jakoś szczególnie nie zależy jaka płeć będzie) mi chodzi w ogóle o dzidzię
A z chińskiego kalendera mi wychodzi, że jeśli pocznie się w tym miesiącu to będzie syn hi hi zobaczymy, czy się sprawdzi
Czyżbyś była wróżką nr 2?!
extra :-)
OOo i truskaweczki 
kiedy płodne, kiedy można hi hi ;-) Już trzymam &&&& 
nie wiem, czy z Nami wytrzymasz czekać te trzy miesiące
Twoje Piranie też śliczne
coś mi się wydaje, że podobne do siebie są ;-)
Zagdnaj ich do roboty, to zobaczą jak to dobrze
A Ty leż, odpoczywaj i zajmuj się maluchem
i wcale się nie przejmuj :-)
działać porządnie jak się pojawią dwie ładne kreseczki, no i reszta oznak na płodne dzionki 
a później siedzimy przed kompami i nadrabiamy, jak jak teraz hi hi ;-) Oooo dobry pomysł, nie starać się tylko liczyć na wpadkę
spoko, spoko doczekasz się
cieszę się, że to co zaplanowaliście udało Wam się zrobić :-) Teraz tylko czekać na wykonanie :-) Czyli Synuś Twój może jeść (niby) niedozwolone rzeczy ?
I urósł, bardzo dobrze
hi hi więc jeszcze masz 10 dni luzu
ćwicz cierpliwość, bo Ci się przyda
ha ha hodowla (?) mężczyzn
tooo mi się podoba
to chyba dobry (choć czasem uciążliwy) znak :-) A teściowa to niech sobie sama jedzie na wieś, jeśli taka zdrowa jest

liv a kto to jest mamba??