reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dziewczyny tak patrzę na wasze suwaczki to co z nie którymi będę zaczynała starania.
Ja chcę już Maj...to czekanie mnie zabije:-/
Ja chcę już Maj...to czekanie mnie zabije:-/
agnieszka.kk
Tak mam jednego i jest taki kochany
)
A ja za to mam chorego męża. Podejrzewam ze może mieć udar słoneczny. Lekarzem nie jestem ale wg encyklopedii zdrowia ma 85% objawów. Jutro z samego rana będę go umawiać do lekarza. Mam nadzieje, że do urlopu zdąży wyzdrowieć i będziemy mogli pojechać...
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Cześć z samego rana
Już nie daję rady w te gorąca!!!!!!!!!!!!!! No to jest jakaś masakra!!!!!!! Byle do wieczora to może będzie chłodniej
Nie miałam wczoraj czasu, żeby zajrzeć... odsypialiśmy wesele
Supeer było, pobawiliśmy się, pośmialiśmy, spotkaliśmy ze znajomymi...
Tego właśnie mi było trzeba ;-)
KrolowaFal- ja mam, tzn. Igorek ma
taką pościel 14ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1103375004) - Aukcje internetowe Allegro - serce łososiowe. Wygląda ślicznie i jakościowo jestt bardzo dobra. Ale jest jedno ale.... na tej moskitierze bardzo szybko zbiera się kurz więc raz w tygodniu trzeba to przeprać i WYPRASOWAĆ!!!! Czego ja nie liublju
I tak jak pisze Paulina, do kompletu dołączony jest taki pałąk, żeby zawiesić moskitierę.
Ojjj, doczytałam o Twoim mężu. Oby to nie było nic poważnego
Co do rozpoczęcia staranek, to ja też już się nie mogę doczekać
Miłego dnia i trochę wiaterku Wam życzę

Już nie daję rady w te gorąca!!!!!!!!!!!!!! No to jest jakaś masakra!!!!!!! Byle do wieczora to może będzie chłodniej

Nie miałam wczoraj czasu, żeby zajrzeć... odsypialiśmy wesele

KrolowaFal- ja mam, tzn. Igorek ma

Ojjj, doczytałam o Twoim mężu. Oby to nie było nic poważnego

Co do rozpoczęcia staranek, to ja też już się nie mogę doczekać

Miłego dnia i trochę wiaterku Wam życzę

agnieszka.kk
KrólowaFal zdrówka dla męża życzę i oby szybko doszedł do siebie.Radziłabym mimo wszystko skontaktować się z lekarzem na obserwacje.
wika8 śliczna ta pościel
U mnie ciągle pada i nawet się cieszę bo mam dość tej duchoty...
Pozdrawiam was
wika8 śliczna ta pościel
U mnie ciągle pada i nawet się cieszę bo mam dość tej duchoty...
Pozdrawiam was
Mąż do lekarza zapisany.
Co do pościeli to jest cudowna. Jeszcze bardziej się zakochałam. A powiedz mi Wika kochaniutka warto kupować taką pościel? I czy kolor Twojej jest tak krzyczący jak na zdjęciu czy tylko zdjęcie jest kiepskie?
Co do pościeli to jest cudowna. Jeszcze bardziej się zakochałam. A powiedz mi Wika kochaniutka warto kupować taką pościel? I czy kolor Twojej jest tak krzyczący jak na zdjęciu czy tylko zdjęcie jest kiepskie?
agnieszka.kk
Ja ogólnie kupiłabym taką pościel ale gustuję w kolorach zieleni(na zdjęciu jest piękny) i tej pomarańczy bo jest cudowny no i róż też jest słodki
)
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Co do pościeli to powiedziałabym, że warto, bo naprawdę robi wrażenie caly ten zestaw
, pomimo tego, że trochę kosztuje ;-)
Kolor nie jest krzyczący (też się tego obawiałam
)
Nie korzystam wogóle z tego przybornika z kieszonkami, bo koło łóżeczka mam komodę a na niej jest przewijak i wszystkie potrzebne Maleństwu rzeczy.
Narazie leży odłożona też kołdra i poduszeczka, no ale z tego napewno będzie sie korzystać.
Rożek był super, bo taki trochę grubszy i pewnie mi się trzymało w nim Igorka:-) I służył mi potem jako kołderka do przykrycia.

Kolor nie jest krzyczący (też się tego obawiałam

Nie korzystam wogóle z tego przybornika z kieszonkami, bo koło łóżeczka mam komodę a na niej jest przewijak i wszystkie potrzebne Maleństwu rzeczy.
Narazie leży odłożona też kołdra i poduszeczka, no ale z tego napewno będzie sie korzystać.
Rożek był super, bo taki trochę grubszy i pewnie mi się trzymało w nim Igorka:-) I służył mi potem jako kołderka do przykrycia.
Podziel się: