reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Dafoodill takka mała ciekawostka heh wyobraź sobie że już bez zerkania umiem napisać Twój nick :-D no i trzymam kciuki z tą @!

P.s Dziewczyny zapraszam na zamknięty!!

Aga- niestety ale popełniłaś błąd w nicku Daffodill :happy: nie dwa 'o' tylko dwa 'f' ale faktycznie nie ma najprostszego nick'u, sama zerkam kilka razy jak się to pisze :D

I na jaki zamknięty zapraszasz?? ja się znów nie orietuje :(

reklama
Aga- niestety ale popełniłaś błąd w nicku Daffodill :happy: nie dwa 'o' tylko dwa 'f' ale faktycznie nie ma najprostszego nick'u, sama zerkam kilka razy jak się to pisze :D

I na jaki zamknięty zapraszasz?? ja się znów nie orietuje :(

aaa tak faktycznie jednak popełniłam błąd ale się zbłaźniłam :zawstydzona/y: obiecuję poprawę :tak:

devi jest taki wątek zamknięty na którym można pisać o sprawach o których nie chcemy pisać na forum ogólnym bo tu każdy obcy internauta może przeczytać wszystko czy skopiować zdjęcia więc czasami fotki czy ważne sprawy można pisać,wklejać właśnie w "tajni"

Witam Was z pracy :) Mam okienko między zajęciamy to postanowiłam do Was zajrzeć. Wczoraj mnie nie było, bo nie miałam już czasu, zeby looknąc co u Was :))

Daffodill- będzie dobrze :)) To, ze masz zwiększony apetyt może świadczyć o nadchodzącej jesieni. Magazynujesz tłuszczyk :))))) na zimę. :) Ja mam tak zawsze, że jak przychodzą chłodniejsze dni więcej jem!!!! Latem cały dzień mogę być tylko o wodzie mineralnej,lae jesienią czy zimą to nie przejdzie!!!!!!!!!!! P.S. ja też od dłuższego czasu piszę Twojego nicka z pamieci :))))))

Ilonka- a nie mówiłam, ze farmerama wciągą!!!!!!!!!!! Na któym poziomie jesteś??? Ja ostatni zaniedbałam moją farmę, bo już dwa dni tam nie byłam :((( Pewnie moje roślinki pousychały :((( Fajnie, że masz z ząbkami porządek. A muszę się wybrać do lekarza, bo mi się jeden uksył :(( Ale kompletnie nie wiem , kiedy go zrobię :(((

Mikusia- zdrówka :)

devi jest taki wątek zamknięty na którym można pisać o sprawach o których nie chcemy pisać na forum ogólnym bo tu każdy obcy internauta może przeczytać wszystko czy skopiować zdjęcia więc czasami fotki czy ważne sprawy można pisać,wklejać właśnie w "tajni"

No oki, rozumiem tylko jak się na ten wątek dostać, gdzie go szukać bo ja chętnie tam dołączę :)

No oki, rozumiem tylko jak się na ten wątek dostać, gdzie go szukać bo ja chętnie tam dołączę :)

devi wątek jest na zaproszenia.
Bądź cierpliwa kochana:))

wika witaj.Miłego dnia w pracy Ci życze:)

No tak i mam dziś wolne:=/
Po woli mam dość pracy w tej firmie,muszę pomyśleć nad zmianą pracy.
Jest jeden plus...posiedzę z wami:))

zbliżająca się jesień=większy apetyt, a jeszcze piszesz, że Julka daje Wam popalić nocami więc gdzies energie trzeba zdobyć wiec apetyt rosnie:)
Teraz dopiero zauważyłam że jestes z Międzyrzecza-tego pomiędzy Zielona Góra a Gorzowem?? Czasami przejezdzam tamtędy, środy mam wolne w pracy więc zabieram się z męzem do pracy (jest regionalnym kierownikiem sprzedaży) i zwykle w środy jezdzimy do Gorzowa lub Poznania :)

tak dokladnie z tego Międzyrzecza między Gorzowem a Zieloną Góra:)
zapraszam na kawkę:)

Witajcie:)
Wybaczcie moją chwilową nie obecność ale nie mam siły zaglądać jak wracam wieczorem z pracy a z rana zawsze mam jakąś robotę w domu więc na razie wpadam do was w wolnych chwilach.

mikusia bardzo współczuję tych zastrzyków.Bądź dzielna kochana:)
Dafoodill takka mała ciekawostka heh wyobraź sobie że już bez zerkania umiem napisać Twój nick :-D no i trzymam kciuki z tą @!
devi gratuluję nowego kolorku włosów i powodzenia na wyjeździe:)
ilona dzielna z Ciebie babeczka,gratki :)
kobietka nie wiem czy dobrze doczytałam ale czy Tobie także spóźnia się @ ?

Przepraszam jeżli o którejś zapomniałam.Na szczęście skleroza nie boli :zawstydzona/y:
Jutro mam wolne to zajrzę do was na dłużej:)
Miłego dnia kochane!!

P.s Dziewczyny zapraszam na zamknięty!!

nietrudz sie z moim nickiem... pisz poprostu Daffi tak mnie wczesniej dziewczyny przyzwyczaily wiec wiem ze to chodzi o mnie:)
laski nie wyglupiajcie sie i nie uczcie go;p;p;p;p
piszcie w krocie ja bede wiedziala ze to chodzi o mnie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry