reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Cześć dziewczyny, pisałam na tym wątku jakieś 200 stron wstecz;-) Bardzo mi się marzy zostać po raz drugi mamą w przyszłym roku, ale nie wiem jak to będzie z tymi staraniami, jeszcze nie zaczęliśmy. Ja urodziłam pierwsze dziecko w sierpniu i też chciałabym urodzić tak drugie - no chyba, że się trafi wcześniej :))))))

pozdrowienia z kampingu!:-D:-D:-D

chciałam Wam oznajmic ze własnie przed chwila zaszłam w ciąże:-D
mam płodne wiec juz dunga dunga zaliczone, maz powiedzial ze jak bede spac to jeszcze raz mnie weźmie:-D:-D a zeby bylo smieszniej- nie zabralismy zelu do nawilzania i olej slonecznikowy poszedl w ruch:-D

mąż o 5 rano juz jedzie:-(teraz juz chrapie
rozczochrana masz talent!

trina super ze widziałas fasolke i wszystko ok!

uciekam spac

a my wstalismy i Miloszek od rana puszczal pawie, wiec pojechalismy do lekarza i co?? wirus:-( w drodze powrotnej zarzygal samochod a jak wrocilismy to od razu polozyl sie spac, taki oslabiony. No i nici ze spotkania z kolezankami z technikum

dzieki juliana

tak, koniec poki co bo męzu pojechal raniutko, i dopiero za 3 godziny bedzie wiedzial czy zjezdza do domu czy jedzie na Francje

wtedy jezdzil tylko do Niemiec, jak mialam wolne to jezdzilam ale to rzadko, wiecej po Pl jak weekend zawalal, jechalam po pracy w piatek w dane miejsce gdzie byl i weekend jezdzilismy razem:-) a teraz to czekamy do przyszlego roku i maly bedzie juz jezdzil z nami:)

reklama
Do góry