reklama
Cześć dziewczyny, pisałam na tym wątku jakieś 200 stron wstecz;-) Bardzo mi się marzy zostać po raz drugi mamą w przyszłym roku, ale nie wiem jak to będzie z tymi staraniami, jeszcze nie zaczęliśmy. Ja urodziłam pierwsze dziecko w sierpniu i też chciałabym urodzić tak drugie - no chyba, że się trafi wcześniej
)))))
pozdrowienia z kampingu!

chciałam Wam oznajmic ze własnie przed chwila zaszłam w ciąże
mam płodne wiec juz dunga dunga zaliczone, maz powiedzial ze jak bede spac to jeszcze raz mnie weźmie
a zeby bylo smieszniej- nie zabralismy zelu do nawilzania i olej slonecznikowy poszedl w ruch
mąż o 5 rano juz jedzie:-(teraz juz chrapie
rozczochrana masz talent!
trina super ze widziałas fasolke i wszystko ok!
uciekam spac

chciałam Wam oznajmic ze własnie przed chwila zaszłam w ciąże

mam płodne wiec juz dunga dunga zaliczone, maz powiedzial ze jak bede spac to jeszcze raz mnie weźmie

mąż o 5 rano juz jedzie:-(teraz juz chrapie
rozczochrana masz talent!
trina super ze widziałas fasolke i wszystko ok!
uciekam spac
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
rozczochrana pieknie znam laski ktore spiewaja po weselach ale podlotu do ciebie nie maja
a my wstalismy i Miloszek od rana puszczal pawie, wiec pojechalismy do lekarza i co?? wirus:-( w drodze powrotnej zarzygal samochod a jak wrocilismy to od razu polozyl sie spac, taki oslabiony. No i nici ze spotkania z kolezankami z technikum
juliana
Lelcia jakies fatum u Was z tymi chorobskami
Zdrowka dla Miloszka:-)
Koniec urlopu na dzialce????

Koniec urlopu na dzialce????
juliana
lelek a nie myslalas kiedys zeby pojechac z nim pozwiedzac ....oczywiscie jak jeszcze Miloszka nie bylo na swiecie:-)
wtedy jezdzil tylko do Niemiec, jak mialam wolne to jezdzilam ale to rzadko, wiecej po Pl jak weekend zawalal, jechalam po pracy w piatek w dane miejsce gdzie byl i weekend jezdzilismy razem:-) a teraz to czekamy do przyszlego roku i maly bedzie juz jezdzil z nami
reklama
juliana
wtedy jezdzil tylko do Niemiec, jak mialam wolne to jezdzilam ale to rzadko, wiecej po Pl jak weekend zawalal, jechalam po pracy w piatek w dane miejsce gdzie byl i weekend jezdzilismy razem:-) a teraz to czekamy do przyszlego roku i maly bedzie juz jezdzil z nami![]()
Pod warunkiem ,ze nie pojawi sie nowy czlonek rodziny

Podziel się: