reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
lazurowe piękna kiecka!!!
rozczochrana mi tez podoba się Oliver ale niestey wykorzystane już bo mój siostrzeniec takie imię piekne nosi, więc chłopak bedzie mial Ksawier na drugie Alexander( dlatego ze nam sie podoba i dlatego ze dziadek tak mial) , no i tak sie mojemu bardzo podoba że powiedzial ze decyzji nie zmieni:p
,a dziewczynka albo Maja, Olivia, lub Lenka :) jeszce nie ma fasolki ale imiona juz dawno wybraliśmy

Ale nie ma kto mi zrobic tej fotki :-( Borys wczoraj jedna mi zrobil to dajcie spokoj, wyszlam jak pokemon :-D W Polsce sobie w niej strzele fote gdzies na stolicy to wam na pewno pokaze :tak: OBIECUJE :-)
Mnie dla chlopca podoba sie Kevin, Alan, Oliver, Eryk, Brian, a dla dziewczynki Nicola :-) Moja siostra rodzi w sierpniu i wybrala imie Joanna.

rozczochrana to jutro poszukam tej funkcji i zrobie :tak: Specjalnie dla Ciebie :-D Teraz pan przywiozl mi szafe i beda skladac, bo w starej mniejszej sie nie miescilam :no: Np. nie mialam miejsca na buty. Takim wlasnie sposobem moj Elvis dobral sie dzis do moich bialych pantofli i pogryzl caly czubek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Myslalam, ze go udusze. Ale co robic. Nareszcie bede mogla ukrywac przed Elvisem swoje buty :-) A Ty juz zostaw te testy w spokoju :-)

Ostatnia edycja:
rozczochrana ZOSTAW TE TESTY!!!
lazurek Kevin za bardzo by sie wszystkim kojarzyl z tym rozrabiaką :) Alan mojego męża chrześniak ma tak na imię, Olivieri Eryk takie imiona maja moi siostrzeńcy a dwóch pozostałych Oskar i Damian , Brian fajne imię podoba mi się i takie nie oklepane jescze, a dla dziewczynki też mi się bardzo podoba Nicolka i tak kiedys myslałam o Maji Nicoli no ale zobaczymy jak już bedziemy zafasolkowani może beda trojaczki to nie bedzie problemu z wybraniem imionek:)
Rozczochrana co ja mówiłam!!! nie patrz juz tak na te testy!!! kobieto!!!:)

reklama
Do góry