reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

hej :)

poczytalam, ale jak powiadają "skleroza nie boli" i malo pamietam, ale...

Co do witaminek, to ja biore tylko kwas foliowy :)

Noszę i majty bawełniane i stringi (chociaż je coraz rzadziej)

Livastrid- śliczne zdjęcie i co najważniejsze super, ze z fasolką wsio oki :) I życzę chlopaszka z charakterkiem :)

Dana- czyżbyś miała wczoraj urodzinki???? Jeżeli tak, to wszystkiego najlepszego :)

Martolinka- czyli dzisiaj było inauguracyjne dunga dunga??

Lazurek świetne paznokcie :) Niezła kiecka :) Pełen LANS :))

Rozczochrana- zostaw te testy w spokoju!!!!!!!!

Zakonczylam ten rok szkolny!!!Zobacz załącznik 368585 Podajcie kielonki!!! Trzeba to oblać!!!! '

Aaaa i moja psiapsióla jest w ciąży!!!! Mam nadzięję, ze szybko do niej dołącze :)

reklama
dopiero doczytałam o cym wcześniej pisałyście
Bunny ja tez nie nosze stringów kiedyś je uwielbiałam ale teraz uwielbiam takie hipsterki czy jak one sie zwą ale mam to szczęscie że mój nie lubi stringów tylko właśnie podobaja mu sie takie alla spodenki
co do witaminek ja biorę feminall czy cosik takiego a Miłoszka moja cudna koleżanka nosi w brzuszku :) lecę się kąpać i grać w scrable

Dana - wszystkiego naj, naj, naj :-)
Liv - ależ już duży ten Twój dzieć :szok: na chłopaka mi wygląda :tak:
Lazurka - ty sobie ta szafę z zapasem miejsca zrób, żebyś za pół roku nie musiała wymieniać ;-)
Rozczochrana - schowaj testy :-)

no i wiecej nie pamiętam :zawstydzona/y: co do imion to chłopak na 100% Tomasz - to teraz chyba dość rzadkie imię, a podoba się nam obydwojgu, dziewczynka prawie na pewno Lilianna, choć szukam jeszcze, może coś mnie zwali z nóg :-D generalnie ma być bardzo kobiece, łatwe do zdrobnienia, ale i odpowiednie dla przyszłej pani dyrektor ;-) podoba mi się jeszcze Izabella (ale już nie zdrobnienie Iza :no:) i Gabriela, ale jakoś dużo tych Gabrysi w otoczeniu. Tak więc Rozczochrana mamy chyba podobny gust, jeżeli chodzi o imiona ;-)
A tak poza tym, to jestem przeziębiona, mówię jak stary alkoholik, a tu kurka nic nie można brać. Wczoraj byłam u mojej firmowej ginki i dała mi zwolnienie na tydzień, bo stwierdziła, że w domku mi szybciej przejdzie, bo klima w pracy to raczej mnie bardziej jeszcze rozłoży. Więc dziś odgruzowywałam chałupę. PRzynajmnie sobie gruntowne porządki porobie, bo chata pusta i mogę sie skupić na sprzątaniu. Z tego rozpędu aż ciasto upiekłam, a ja raczej z tych z dala od kuchni się trzymających jestem. Niestety M w niedzielę wieczorem wybywa do Gdańska i wraca we wtorek wieczorem, więc dwa dni będę sama z młodym. Tzn. on bedzie w żłobku :blink: ja go tylko zawioze i przywiozę. A tak to będe skrobać brud i syf w chałupie :-D

Trina piękny suwaczek :)) No i kuruj się, kuruj!!! właź pod kołderkę a nie bedziesz chałpkę pucować!!!

Ja właśnie zakończyłam część prasowania (już na wyjazd) i tak się zastanawiam co tu jeszcze powinnam ze sobą zabrać?? Chodzi mi głównie o Igora, bo pierwszy raz jedziemy z nim na tak długo i tak daleko. Kurczę, nie wiem jakie zabawki, jakieś leki chyba powinnam też zapakować, ubrania i na ciepłą i na zimną pogodę, ehhh kołowracji już dostaję:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry