reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Dana, śmigaj do weterytnarza z pieskiem

Bunny u nas Igor też wielkim płaczem reaguje jak któreś z nas wychodzi z domu :((( A dzisiaj chodzi od rana i ciagle woła "tata, tata" i pokazuje na ścianę, gdzie mamy w antyramach powieszone rózne nasze zdjęcia. Widać ze tęskni za tatą :(( Smutne strasznie to jest :( I &&&&& za ciążę tą prawdziwą nie urojoną

ehhh, co za pogoda!!!!!!! kolejny dzień w domu!!!!!!

A gdzie reszka Laseczek???

Lazurowe ???

Lelek??????

Livastrid????

Anastazja????

Maron?????

Zjola?????

Juliana ??

MMona ????

Rozczochrana????

Truskawica????

I cała reszta BANDY????

Troszkę kolorków tej jesieni :))

zgłaszam swoją obecność :) na momencik ale jednak zgłaszam.
dzisiaj cały dzień spędziłam poza domem :) niedawno wróciłam... jak zwykle pojechałam na zakupy i nic nie kupiłam... hehe
zaczyna mnie wzdymać ... @ na dniach... czuje to całym organizmem ... marcu! żegnaj!

edit: też lubię Marillion... ale ja mało czego nie lubię :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :)
rozczochrana a moze to jednak dzidzia a nie @ ? chociaz z drugiej strony lepiej sie miło zaskoczyć niż niemiło rozczarowac ;)
Bunny poczekamy zobaczymy na co te objawy :)
U mnie 15 dzień cyklu

Jestem jestem :)

obiecałam wam pokazać nasze maleństwo:-)
P1080556.jpg

Pogoda pasukna, nie chce sie z domku nawet wychodzić.
Samopoczucie ok, wczoraj byli u nas z znajmiz roczną Julcią...kochana dziewczynka.. mój mężula sprawdził sie poraz kolejny w roli wujka:)...az sie naszego nie może doczekać..

Jak myślice jaki będzie brzuszek na początku 5 miesiąca? Ide na wesele i zastanawiam sie jakiej kiecki szukać...

Wiecie co w tej ciązy mam okropne sny i nie dosc, że pamietam wszystkie to jednej nocy sniły mi sie az 4. Jeden miałam co mnie nietoperz po biurze gonił:szok:, drugi ze moj mężula mnie zdradził:szok:, jak mu powiedział to mnie wyśmiał...ze nie ma mi sie cos ŚNIC ze głupiutka jestem.. a dzisija miałam sen ze to ja całowałam sie z jakims kolesiem.....:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Tez od jakis 2 lat nie przepadam za stringami... jak to mówią "nici w żici":-D:-D:-D:-D:-D

Livastrid
- jakie twoje maleństwo śliczniutkie:-)

Pisałayscie o imionach - bratowej podobało sie imie Lenka na co mój brat powiedział ok, ale jak będzie chłopak to będzie LENOR - hehehehehe

> Witam wszystkie przyszle mamy...po ciezkich trudach moge wkoncu dolaczyc do Was !:happy: Jestem w wedlug kalendarza w 4tygodniu . Troche jestem zaniepokojona:-(. Moja ostatnia ciaze niestety stracilam w 6 tyg. wtedy strasznie nie bolaly piersi,a przy tej od poczatku bolaly jak na @ ,a od wczoraj bol piersi ustepuje...i znowu ten strach przed strata naszej fasolki...
">
]
2nn3rjjgw1ny0xj0.png
[/URL]

Ostatnia edycja:
Mmona2 cudne to Twoje maleństwo! To juz pewnie serduszko słyszałaś? Ja do końca ciąży chodziłam w swoich spodniach i w luźniejszych buźkach.miałam bardzo mały brzuch pomimo takiego kloca. Pewnie będziesz musiała kupić coś na ostatnia chwilę bo nigdy nie przewidzisz jaki bedzie ten brzuszek.

Juz mi nadzieja przeszła jakoś sama. Pół nocy nad tym myślałam i stwierdziłam ze sobie to wszystko wymyślam. Czas pokażę. Tylko niech ta zgaga zniknie.

Vivka nie denerwuj sie bo zaszkodzisz tylko dzidzi. Przecierz całą ciąże cycuchy nie bólą.

Ostatnia edycja:
Mmona a w którym cyklu udało Wam sie zajść w ciąże? :) śliczne maleństwo. Co do brzuszka to bardzo indywidualna sprawa :)

vivka na pewno bedzie wszystko ok :) POWODZENIA

Dziewczyny zastanawiałam sie jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze bez stosowania antykoncepcji... w internecie procenty rozkładaja sie od 26 % w dzień samej owulki po niemal 100% u zdrowej , młodej kobiety według prof. Starowicza
macie jakieś zdanie?

Ostatnia edycja:
martolinka- pierwsza ciaża w 4 cyklu starań - poroniłam w 7 tygodniu, a teraz w 1... nie spodziewalismy sie tego ze sie uda:-)

vivka- witam:) bądź dobrej mysli :)

napisze potem :-) bo męzula chce film oglądać

Ostatnia edycja:
o jeeejku jaka słodka dzidzia :D mmona! super!
ja ledwo żyje... cały dzień na plaży... jestem taka czerwona że nie mam pojęcia jak przeżyję noc... pod kołdrą wszystko mnie piecze a na kołdrze mi zimno :-D a cały dzień mówiłam że mnie nie chce słońce złapać.... skóra będzie złaziła płatami ... bleee....

Mmona no to tylko sie cieszyć ze tak szybko sie udało. A masz jakieś przeczucia czy to chłopczyk czy dziewczynka ?

Rozczochrana niech Cię mężuś śmietaną nasmaruje :-) ponoć pomaga

My wróciliśmy od rodzinki i mimo tego ze patryk sie wyszalał z dzieciakami nadal cieka. Skąd on bierze tyle siły? No nic mykam sie bawić w ciuchcie .

Ostatnia edycja:
reklama
Bunny sudocremem mnie nasmarował od stóp po czubek glowy :D lol teraz leże z laptopem na kolanach i broń Panie Boże żeby mnie ktoś przypadkiem nie ruszył bo zabije :-D
a było maaaasakrycznie goraco.... jeszcze nigdy mnie tak łydki nie piekły :-D
:dry:

Do góry