reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
wpadłam tak was tylko szybko poczytac bo brzucholek mnie dzis tak boli ze nie chce mi si enawet przed kompem siedziec
rozczochrana wlasnie mialam Ci napisać że chyba najlepszy jest sudocrem jak sie ostatnio poparzylam w solarium to tylko on mnie ratowal

Czesc kobitki ;-) Nie bylam przez ostatnie 2 dni obecna, bo przygotowuje sie do wyjazdu. O 7:00 juz musze wyjezdzac do Frankfurtu, wiec raniutko trzeba wstac :tak: Juz ogarnelam mieszkanie, pieska wykapalam, ciuchy spakowalam, tylko rano kosmetyki jeszcze :tak: Borysowi nakazalam, ze ma sie dobrze sprawowac, czasami sprzatac i zadnych bab do domu nie sprowadzac :-D Odezwe sie Mamuski do Was juz z Polski. A oto obiecane zdjecie na prosbe rozczochranej :-) Niezbyt dobre, bo swiatlo kijowe i do tego wyszlam jak pokemon, ale nie patrzcie na mnie tylko na kiecke :-D

Zobacz załącznik 369145

Ostatnia edycja:
Laseczka na Tobie ta kiecka wygląda zajebiaszczo :-)! No i oczywiście piękna z Ciebie kobitka!!! Szybkiej i bezpiecznej podróży.

Meza do pracy wyprawiłam a teraz usnąć nie mogę. Patryk padł o 23 , przed chwila wypił mleczko i moze pospi do 9 bo inaczej sie nie wyspie. Pa

Witajcie :)
lzaurowe w takiej kiecce odprawe przejdziesz poza kolejnoscia :D czad
Bunny ja meza wyprawilam o 5.30 i tez nie moge spac..

Witam kobitki,

Lazurek
- sliczna sukieneczka... odezwij sie do nas z PL. A jakie twoje rodzinne strony są:)

Bunny
wiesz co... sama nie wiem, kiedys byłam u takiego zielarza, nie jakis znachor naprawde fajny facet co patrzy na ciebie i gada co ci dolega a no i lekarze to potwierdzają... wiec nie ściemnia... nie zakazuje lekarzy, nawet kaze do nich isc itd... ale mniejsza o to... on mi wtedy powiedział, że bede miała syna... i teraz czekam czy to sie sprawdzi... kolezanki z pracy mówią mi, że będzie córeczka..... poczekamy zobaczymy... ale chyba jakos nastawiam sie na synka..... oby tylko było zdrowe...

Kiedys to sie dobudzic nie mogła... a teraz sama wstaje bez budzika o 6, co dla mnie jest szokiem... ja taki spioch..

Miałam dzisiaj juz przyjemnośc porozmwiac z panem policjantem.. trzeźwośc sprawdzali..

oj jak mi sie nie chce pracowac... a mam tyle roboty... zrobiłam sobie lurowatą kawke z mleczkiem, szefa jeszcze nie ma wiec moge poleniuchowac.

Witajcie

he he a ja swojego odprawiłam o 1:00:-p czyli widze dzien a raczej noc odpraw była. Wczoraj w dzien męzowi obiecalam wieczorne dunga dunga z racji owulki ale wieczorem sie obrazilam na niego i poszlam spac:sorry:e tam, to za kare ze przedwczoraj to on zmarnowal żołnierzyki:-p

lazurek fajna kiecka
szczesliwej podrozy!

Tyle pisalyscie ze nie pamietam co odpisac

Ale leje! jesien!!:wściekła/y:

hej :)

Ostatnia moja wolna chwila przed pakowaniem i wyjazdem :)

Agnieszka- &&&&& trzymam mocno :p

lazurek- niezły "pokemon" z Ciebie:-D:-D szczesliwej podrozy :)

narazie spadam :)

Mmona a spróbuj powrózyc sobie. Obraczke lub igłę zawiążujesz na nice. Końcówkę obwiazujesz na któryśm z palców tak by nitka nie była za długa. I puszcząsz sobie nad brzuchem kiedy leżysz nie dotykając nią brzucha. Jeśli rusza sie w kółko to dziewczynka a jeśli rusza sie w lini prostej to chłopczyk. Mi wszyscy mówili ze bedzie dziewczynka a wrózba ze chłopczyk.

Lelek ty u karałaś męża czy siebie?

reklama
witam moje panie - u mnie leje :( ale jedyny pozytyw to to ze siedzie w domku i popijam cieplutka kawusie i zajadam rogalika mniami :)

Do góry