reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

dzisiaj bym już i tak nie zrobiła bo chce zrobić z porannych siuśków ... w sumie to jutro powinnam testować... ale jakoś wolałabym odczekać do środy ... szkoda mi marnować ten test... może się przydać w następnym cyklu :-D
a tak z innej beczki... dziewczyny czy któraś z Was spotkała się kiedyś żeby ginekolog kategorycznie zabronił leczenia nadżerki?? :eek:

reklama
rozczochrana to zalezy w jakim sensie?
ja kilka razy mialam nadzerke i za kazdym razem slyszalam od lekarza(co rusz innego) ze akurat tą co mam nie bedziemy leczyc i za kazdym razem ona po prostu sama jakos znikala. Nie wiem jak by bylo w przypadku duzej, zaawansowanej...

LELEK moja historia zaczęła się na studiach kiedy razem z kilkoma dziewczynami narzekałyśmy na te same dolegliwości... okazało się że wszystkie mamy nadżerki... wtedy lekarz przepisał mi globulki, jakieś antybiotyki... to było juz chwile temu więc dokładnych nazw nie pamiętam... po kilku tygodniach poszłam do innego lekarza który powiedział że oo nadżerce zawsze zostaje jakiś ślad a tu śladu nie ma więc nadżerki (przynajmniej w jego oczach) nie było... w ciąży też niby czysto było a kiedy byłam u lekarza w maju powiedzial że nadżerka jest ale żeby pod zadnym pozorem jej nie ruszać żeby jej tylko nie rozjątrzyć... zastanawiam się czy nie ma ona wpływu na to czy zajde w ciąże...

Czy to możliwe ze test wykrywa ciąże po 6 dniach od zapłodnienia? Juz sama nie wiem kiedy mam testowac! W maju cykl miał 28 dni w czerwcu 33. Kiedy mogę zrobić test?

bida rozczochrana to ja nie wiem, widzisz ja przed sama ciaza i w momencie poczecia nie mialam nadzerki ale w trakcie juz sie pojawila, pod koniec ciazy znikla a po ciazy sie znow pojawila, jednak po 2 miesiacach znikla.

Bunny widze, ze Cie korci na maksa!:-D:-D

Bunny zrób jutro z rana :) ja też zrobie jutro z rana... a jak nam nic nie wyjdzie to poczekamy obydwie do piątku ... jak @ nie będzie to w piątek powtórzymy :D i po problemie :D
u mnie cykle trwają 30-32 dni... więc teoretycznie najpóźniej w w czwartek powinna wredna @ przyjść a najwcześniej jutro :-)

Korci jak jasna ciasna !
Wiem ze sie mylę ale jakąś malutka szansa zawsze jest.

Rozczochrana jutro to chyba za wcześnie bo bedzie 27 dc. Juz sama nie wiem jeszcze trochę i włosy zacznę z głowy wyrywać

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry