reklama
livastrid
2010 & 2012
wypoczywaj wika:-)
danao84
Fanka BB :)
Myslę, że policealna mi w zupełności wystarczy:-) Poza tym nie chce mi się dojeżdżać, a do tej szkoły mam bliziutko:-)
Wika udanego i słonecznego wypoczynku:-)
Wika udanego i słonecznego wypoczynku:-)
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Wika słonecznych wakacji! A pisanie z komórki jest proste tylko wymaga dużo czasu bo wszystko idzie bardzo wolno.
rozczochrana.mama
co tu tak cicho? 
zjadłam rybkę z ziemniaczkami i surówką i siedzę wysmarowana jakimś płynem na oparzenia z laptopem na kolanach....
pogoda wróciła do normy (jupi!) czyli pochmurno i chodno
w moim stanie nic tylko się z tego cieszyć 

zjadłam rybkę z ziemniaczkami i surówką i siedzę wysmarowana jakimś płynem na oparzenia z laptopem na kolanach....
pogoda wróciła do normy (jupi!) czyli pochmurno i chodno

livastrid opisz troche dokładniej swoja kontuzje kolana, bo tak to nie wiem co jest grane;-)
rozczochrana no pusto... ale moze wieczorem wiekszy ruch sie zrobi
dana, fajnie ze wogole jeszcze chce Ci sie uczyc, bo mi juz nie, mimo ze mąz mnie wysyla na studia
wika udanych wczasow!
Zapomniałam Wam powiedziec, ze po wczorajszym nakrecaniu sie dzis mi sie śnilo ze ujrzalam na tescie 2 piekne krechy
rozczochrana no pusto... ale moze wieczorem wiekszy ruch sie zrobi
dana, fajnie ze wogole jeszcze chce Ci sie uczyc, bo mi juz nie, mimo ze mąz mnie wysyla na studia

wika udanych wczasow!
Zapomniałam Wam powiedziec, ze po wczorajszym nakrecaniu sie dzis mi sie śnilo ze ujrzalam na tescie 2 piekne krechy

Bunny86
mama Patryka i Dominika
Tym księdzą to sie w łbach po mieszało. Moja koleżanka była dzis zamówić mszę za swoją zmarła córeczkę i co jej ksiądz powiedział, ze to aniołek a za aniołki sie nie modlimy. :-o dupki kuźwa
danao84
Lelek no wiesz, ja się sama sobie dziwię
Jak kończyłam studia to się zarzekałam, że nigdy więcej
A może sen proroczy?
Bunny faktycznie dziwny ksiądz. U nas z tego co wiem nie ma problemów z takim mszami.

Bunny faktycznie dziwny ksiądz. U nas z tego co wiem nie ma problemów z takim mszami.
rozczochrana.mama
Bunny!! co takiego?!?!?! wierzyć mi sie nie chce... masakra jakaś ! przecież normalnie sa odprawiane msze w intencji zmarłych (bez względu na wiek zmarłego/zmarłej) moja kolezanka poroniła w 4tym miesiącu i normalnie za duszyczke ksiądz msze odprawił... grosza złamanego nie wziął.

edit:
pomijając już ile razy w intencji Olivera msza była zamawiana...

edit:
pomijając już ile razy w intencji Olivera msza była zamawiana...

reklama
Podziel się: