reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Lezalam z patim na trawce i tak sobie myslalam. Jak to jest ze teraz tak dlugo sie staramy bzykamy w kazdej wolnej chwili i nic . A w cyklu z Patrykiem bylo tylko jedno przytulanko i to trafione. Juz nic nie rozumiem.

Teraz w owulacje bede najprawdopodobniej miala na dzien przed nasza rocznica slubu. No ale Piotrek bedzie w pracy przyjedzie po wszystkim:-( . Za kare tak go wykorzystam ze zapomni jak sie nazywa!:-)

Bunny- siła wyzsza....

To moj fifolek

A co tu tak cicho?
No tak dziwie sie, a przeciez kazda ma zajecie w postaci męzowego wacka tylko ja nie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kochana nie jesteś sama:tak: Mojego też nie ma:-(

He he ale jest słodki twój Skarb:-) Ma przynajmniej mięciutkie siedzonko:-)

No to siup

Za ściana mam prawdziwą dyskoteke, tak ze mysli nie mozna zebrac:wściekła/y:a co dopiero spac

moj to nie wiadomo kiedy, albo w srodku tygodnia ale raczej na nastepny weekend.
No, no to przyjmij męzulka cieplutko;-)

No to masz tak samo jak ja tylko że u mnie naprzeciwko domku jest impreza jakieś małolaty he he drą mordy.Psy szczekają więc też bede miec problem zasnąć:wściekła/y: Ależ oczywiście przyjmę męzusia cieplutko nawet powiem że gorąco he he :-)

ja to chyba zdziczalałam i sie starzeje, kiedys uwielbiałam jak do mojej miejscwosci zjezdzaly tlumy, teraz mnie to męczy:wściekła/y:

reklama
He he ja mam 24lat i też już trochę się starzeję :-) kiedyś 6lat temu to co sobota latałam po dyskotekach a już od 5lat jak jestem z Sławciem to mnie nie interesują dyskoteki :-)

Do góry