reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Pomarzyć zawsze można. Bez Pitka to tylko na panieńskie chodzę a to i bardzo rzadko bo ludziska chajtać sie nie chcą. Najbliższa taka imprezka za rok jak koleżanka ze stanów wróci lub jeśli wróci. Dobranoc

Sikacz powtorzony z samego rana i..... to samo co wczoraj
31.gif
31.gif
31.gif

czyli jak widac- felerne testy z allegro
12.gif
12.gif
12.gif
12.gif

a i tak nie wierze, ze sie udało, bo nie mam tyle szczescia
jezyk1.gif

Panie moje drogie testowałam w czwartek i mam maleństwo :) cieszymy sie bardzo w piatek powtorzylam test i jest ;) ciese sie bardzo :) najblizsi juz wiedza i ciesza sie razem z nami :) czyli wychodzi ze bede marcowa mama;)

Dobry:-)
Ciągle oczekuję na @. Jak ja chcę, żeby przylazło, to on nie chce:-D
Cały czas czuję się tak jakby już już przyszło i cio? I nic.

P.S. Jak to napisałam to pewnie zaraz przyjdzie. Takie moje szczęście parszywe:-D

Lelek dla mnie jak nic jesteś w ciąży !!!!

Dana Ty też jesteś podejrzana:-D Rób sikacza!!

K&M gratki :)

reklama
Cześć dziewczynki:-) Mam pytanie nie wiem czy wcześniej się nie pytałam
unhappy.gif

Robiła któraś sobie testy owulacyjne? Bo ja robiłam i dziś mi wyszły dwie kreseczki to znaczy jakbym miała dziś dzień owulacyjny tak?
Lelek nie martw się będzie dobrze:-) Spotka Cię niebawem te szczęście:happy2: K&M gratulację :-)

Do góry