reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
filonka może zęby małemu ida?
bo moj tez od kilku dni placze w nocy a dzis ma rozwolnienie- tak przechodzimy ząbkowanie

Bunny szkoda mi kasy na wizyte, skoro i tak @ przylezie, nigdy nie miałam regularnych ale po ciazy nie zdazaly sie takie długie cykle... poczekam, zobacze
a zdjecia nie wstaiwe poki nie naprawie skanera

lanja Twoja córa starsza od mojego smyka tylko o 2 dni!!!:-)Milosz z 18tego, ur sie o 13.20 i miał 53cm i 3240g

wika, wspołczuje... widocznie ostatnia szczepionka dla Igora byla trauma, stad ten strach przed samodzielnym spaniem, w Waszym łózku pewnie czuje sie najbezpeczniej

Ewelka no badania tarczycy sa bardzo wazne, to wazne hormony- czest gesto odpowiadajace za plodnosc

Witam wszystkie panie:-)
No mam skierowanie na badania:TSH, FT4 , Prolaktyna naczczo , Prolaktyna 1godzina po MCP. Szczerze nawet nie wiem co to za badania;-)

Helol babole :-D

Niestety bede musiala odlozyc starania o bejbika na jakis czas:-(Pojawily sie ogromne problemy z ktorymi musze sobie dac rade i nie mam sily myslec o ciazy .Nic mi sie nie chce,bede nadal do was zagladac i trzymam kciuki za Was wszystkie.Ja niestety odpadam:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

hej :)

na chwilę wpadam, Igor śpi.. a ja zabieram sie zaraz za łazienke:eek: NIE CHCe MI SIE:no:

Igor przespał cała noc u siebie, strasznie mi go wczoraj było żal, ale nie chce zeby przyzwyczaił sie do spania z nami:-( moja mama zła na mnie ze tak dziecko męczyłam wieczorem, mówi żeby mu dać kilka dni, zeby pospał z nami... ale przeciez im dłuzej bedzie z nami spał, tym bardziej się przyzwyczai i dopiero będzie hardcore z odzwyczajeniem go od spania w naszym łóżku, ehhh dylematy

Lelek paszport tylko na rok:szok::szok: nie wiedziałam:no: no i przykro mi z powodu niegatywnego teściora:-:)-(
Filonka, tak jak pisze Lelek, pewnie to ząbki... u mojego teraz tez wychodza naraz dwie dolne trójki

Livastrid to się porobiło w Norwegii..:szok::szok: Mam nadzieję, ze nie mieszkasz gdzieś blisko tych zamachów:no:
Bunny miłych zakupów z chrześnicą :)

Ewelka zrób koniecznie te hormony... ja też mam tarczycę (niedoczynność) i regularnie robie badania ::tak:
Juliana, co się dzieje??? Pisz z nami kochana dalej,.... zawsze to jakaś odskocznia od problemów. :tak:

Ostatnia edycja:
Wika i co też masz problem z zajściem w ciąże?Bo podobno przez tarczycę są problemy. Tak zrobię napewno te badania bo 5 sierpnia mam wizyte i muszę mieć już wyniki tych badań. No i później powiedziała że zobaczy czy jeszcze jakieś będą potrzebne.Lelek przykro mi z powodu okropnego teścia. I tak cię podziwiam że ty z nim wytrzymujesz naprawde:szok: Moja cierpliwość już dawno by się skączyła kochana.

Ewelka, przed staraniami o Igora zrobiłam hormony tarczycy, wszsytskie były w normie, poszłam z nimi do mojej endokrynolog i ta mnie uspokajała, ze problemów z zajsściem w ciąże być nie powinno, ze wszytkie hormony tarczycy mam ok.... O Igora staraliśmy się 8 miesięcy..... długo... ale czy to było związane z tarczycą??? nie wiem

teraz leci nam 3 miesiąc starań

reklama
Czesc babeczki :-)
Przeczytalam wszystko i pamietam niewiele :-D
Ewelka badania zrob koniecznie. Mam nadzieje, ze bedzie wsio ok ;-)
Lelek przykro mi kochana z powodu negatywnego wyniku :-( Idz do gina, tak bedzie najlepiej. &&&&&
wika bardzo ladnego masz synka :tak: Szkoda tylko, ze z tym spaniem tak wyszlo. Ale masz racje, lepiej jak bedziesz go klasc od razu w jego lozeczku, bo potem jak sie do waszego przyzwyczai to byc moze nie dasz sobie potem rady :no:
livastrid z tym nastawianiem to jestem pelna podziwu. Agentka z Ciebie :-D
juliana zostan z nami kochana. Jak masz jakis problem to my zawsze do uslug :tak:
Bunny jak tam zakupy? Hulajnoga juz wybrana? :-)

Ja mialam nic sobie nie kupowac. Trele morele. Dzisiaj kupilam sobie pomaranczowe spodnie i marynarke z kokardka :-) Calkiem modnie teraz wygladam :-D Obiad dzis ugotowalam przy muzyce Abby :-D, musze troche jeszcze posprzatac, Elvis spi, a ja sie zastanawiam jaki wynik testu mi wyjdzie, bo to juz w srode :szok::szok:

Do góry