lanja a wiesz ze ja tez miałam wywoływany porod?:-) bo jak przez cała ciaze Miłoszkowi spieszylo sie na swiat tak pod koniec sie uparl i urodzilam po wywolaniu- tydzien po terminie;-)
juliana, a co tam sie dzieje? nie smutaj kochana, mam nadzieje ze wszystko szybko sie ułozy!
Bunny super, ze zakupki udane i ze siostrzency zadowoleni, czy to chrzesniacy-zapomnialam
STOSUNKOWO udanego wieczoru!
martolinka, Ty to zawsze aktywnie spedzasz czas
fifinka ja to niby wiem o tej psychice i niby na luzie ale zobacz juz ponad 4 miesiace walczymy, o Milosza bylo 9.
kwiatuszek miło ze zagladnelas, nie ma co sie łamać, wracaj do nas:-)
lazurek, to zes zaszalala znow na zakupach!
Ja zapomnialam Wam sie pochwalic ze w czwartek kupilam w H&M sukienke długa przeceniona ze 130zł na 30
Dobra uciekam sie kąpac, bo staruch wyjedza 0 22.00 juz w trase- koniec urlopu, wiec trzeba jakos go pozegnac;-)
juliana, a co tam sie dzieje? nie smutaj kochana, mam nadzieje ze wszystko szybko sie ułozy!
Bunny super, ze zakupki udane i ze siostrzency zadowoleni, czy to chrzesniacy-zapomnialam
STOSUNKOWO udanego wieczoru!

martolinka, Ty to zawsze aktywnie spedzasz czas

fifinka ja to niby wiem o tej psychice i niby na luzie ale zobacz juz ponad 4 miesiace walczymy, o Milosza bylo 9.
kwiatuszek miło ze zagladnelas, nie ma co sie łamać, wracaj do nas:-)
lazurek, to zes zaszalala znow na zakupach!
Ja zapomnialam Wam sie pochwalic ze w czwartek kupilam w H&M sukienke długa przeceniona ze 130zł na 30

Dobra uciekam sie kąpac, bo staruch wyjedza 0 22.00 juz w trase- koniec urlopu, wiec trzeba jakos go pozegnac;-)