reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

A tak poza tym lekarz zabronil mi dzwigac malego- ze wzgledu na powiklania w poprzedniej ciazy, no i jak mam sobie radzic? niby nie nosze go na rekach ale mam schody w domu, to z wanny trzeba wyciagnac, to co innego i ech....
Ja też się staram nie nosić małej bo mam problemy z kręgosłupem i po schodach wchodzi i schodzi na własnych nózkach, trochę to trwa ale jakoś za rączkę idzie:)

Witajcie,

Roczochrańcu nie chce nawet myslec co przezyłaś:-(ale miec takiego aniołka w niebie to skarb i musi byc tylko dobrze
Lelcia a ile dni po terminie @ wyszedł pierwszy pozytywny test?
Maron Tymek i Aleksander to typy dla ewentualnego synka moje, ale M Tymek sie nie podoba

Bunny znasz tak dokładnie swoje ciało? Ja czasem nie mam pojecia kiedy jest owu a co dopiero z którego jajnika:tak:

Z rana obudziła mnie mega zgaga... miałam zgage tylko w ciazy wiec pewnie znowu sobie cos wkrecam wrrtrrr
Bunny Ty sie chyba tez meczyłas ze zgaga?

Rozczochrana bardzo współczuje straty synka:(((

Ja też czuje z którego jajnika mam owu bo boli bardziej jak @,..

reklama
ja witam

Lelek mowilam wczesniej ze w ciazy pipo jestes.:-D
teraz sobie wyobraz ze ja musze mala wyciagac z kojca jedna lapa, przewijac, karmic o czynnosciach przy sobie nie wspomne. jak podniose kartke reka to cud. jak wykonam nie taki ruch to czuje, ze reka chce wypasc znow

kazda ciaza jest inna, to, ze w poprzedniej tak bylo nie znaczy ze teraz tez tak bedzie, choc na uwadze trzeba to miec, moze to dobry moment by nauczyc dziecko nowych sztuczek w zyciu;-)

jutro zwalaja sie do mnie goscie. jestem wsciekla i w ogole a moj glupi maz nic zrobic nie potrafi

Martolinka tak miałam zgage i od niej zaczęło sie moje szaleństwo :-) przez ta piczkę w mówiłam sobie fasole. A z Patim nie miałam zgagi

Liv wszystkiego idzie sie nauczyć więc zagoń męża do roboty. Jak byłam w ciąży to mój Pitek który ma dwie lewe ręce wszystko robił w kuchni :-) bo ja nie mogłam .

Ostatnia edycja:
wiesz Bunny nie o to chodzi, bo w ciazy mi pomaga, mial poprzatac caly chlew co zrobil przez tydzien a ten kretyn sobie mysli ze krasnoludki to zrobia. Zreszta to jego problem, to nie moi znajomi i im zaraz namiot wystawie za domem:-D

hej :)

Bunny powodzenia u fryzjera:tak: Pati grzeczny będzie, zobaczysz :)

Livastrid, masz rację olej M. Jak on się nie przejmuje, to czemu Ty masz to robić??

Lelek do twarzy Ci z nowym suwaczkiem:-D

Martolinka, ja też nie wiem nigdy kiedy dookładnie mam owu, a już który jajnik to totalna abstrakcja:-D

Rozczochrana, Dana co do zamk. to easy, easy.:-D:-D Wszystko w swoim czasie:tak: Narazie na grupie mamy pewną sytuacje patową i zaproszenia są wstrzymane...

Zupkę zrobiłam z samego rana, Igor uśpiony, nudyyyy:szok::szok:

Bunny to do której rano młodyCi śpi? Mój o 7 wstaje i nie ma zmiłuj nawet w sobote , czy niedziele ;-)

Laski , które po raz pierwszy w ciazy są to dopieszczajcie sie na maksa , korzystajcie z uroków ciaży i róbcie to na co macie ochote:tak:
teraz jak sobie poimysle o drugiej ciazy to zastanawiam sie co robie jak mnie sennne dni ogarną a młody bedzie chciał sie bawic. Wczesniej potrafiłam całe dnie przespac , nawet nie isc na zajecia a Antkowi nie wytłumacze. A najbardziej boje sie co bedzie jak bede musiała lezec albo wyląduje w szpitalu... takie mnie mysli natchnęły
edit.
Wika uffff , bo juz myślałam , ze jestem jakas dziwna:-D czasem brzuszek ćmi wiec wtedy podejrzewam owulke , ale nie zagłębiam sie w to

co do zamknietego to pisze juz z Wami chyba z 6 mscy, na forum jestem ponad 2 lata , ale jeszcze jak widac sobie nie zasłużylam :happy2:

Ostatnia edycja:
ja sie tylko witam...
wczoraj cały dzien mialam biegunke i wymiotowalam... chcialam schudnąc, kurde, ale nie tak,... dobrze, ze u mamy bylam to zajela sie synkiem... dzisiaj tez jestem u mamy zostaje do jutra bo nawet nie mam sily prowadzic auta...

LELEK jeszcze raz gratuluje:)

martolinka jak musisz sie zajac dzieckiem to nie myslisz, ze chce Ci sie spac;-) a jak masz mozliwosc podrzucasz komus dziecko i tyle

zem brzydko napisze--prosze nie truc, ze ktos nie ma dostepu do zamknietego. Producent strony forum schrzanil sprawe z jedna funkcja i mamy problem z zamknietym, wiec kto ma dostep ten ma, a kto nie ma ten nie ma i poki co na razie tak bedzie. Administracja bb wie o tym i na razie nic zrobic sie nie da.

Pajkaa wegiel i sie kuruj. Uwazaj, latem najwiecej jest zatruc.

Martolinka, Igor śpi do 7-7.30 (przy dobrych wiatrach), a i zdarza się, że budzi się o 6.30:szok: . Ja tez już kiedyś pisałam, ze strasznie się boję, jak to będzie w drugiej ciąży przy Małym.. i tak jak Ty bardzo dużo spałam, potrafiłam obudzić się o 7, wyprawiłam M. do pracy i o 10.00 spałam znowu, jakies 1,5 h koło 16.00 powtórka z rozrywki:-D No nic, będziemy się martwić, jak już nadejdą takie czasy:-D Ja mam na tyle dobrze, ze mieszkamy z rodzicami więc w chwili kryzysu, hop siup Igora do babci:-D

Pajka zatrucie jakieś??

reklama
ja przespalam cala ciaze, teraz nawet spac nie sie nie chce, po prostu ide spac o 21, wiec dacie rade. Tak teraz patrze to w pierwszej ciazy sie strasznie rozpieszczalam, moglam o wiele wiecej zrobic przez te pare miesiecy

Do góry