reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
siema dziewczyny!
Z wielkim smutkiem odstawiłam mamę na lotnisko. Tak mi było z nią fajnie... tylko troche ze sprzątaniem przeginała :-D teraz się odnaleść nie mogę we wlasnym domu... no ale najważniejsze że mamuśka szcześliwa że świata troche zobaczyła i już sie nie może doczekac Bożego Narodzenia bo wtedy też u Nas zawita :-D

a @ dalej nie zawitała. testy dalej negatywne. mam iść z moczem do badania pojutrze do lekarza i jak wyjdzie negatywnie do mają poruszyc niebo i ziemie żeby sie dowiedzieć o co kaman. zobaczymy...

powoli Was nadrobie jutro bo teraz mam nareszcie czas dla Mężulka więc go ide zmlestować bo daliśmy sobie juz na luz ostatni test zrobiłam w weekend i stwierdziliśmy że nie ma co pościć :-D będziemy dzialać aż będą 2 kreski! :-D

jak tam pogoda w Polsce? lepiej troche? u nas masakra... jak w tym boliwoodzkim filmie CZASEM SŁOŃCE CZASEM DESZCZ... i chodze przez to ciągle niewyspana :confused2:

Hej Fiona. No powiedz co jadłaś! W Francji jesteś to obstawiam ślimaki lub żabki. Mylę sie czy nie ?

Wika szkoda ze taki mały. Ja potrzebuje 92-98 a najlepiej 92 . 80 i 74 w domu mam ale daje bratowej dla mojego bombelka

Fiona no co tam wciagnelas?
ja uraczylam sie bułka z wedlina i serem, do tego herbata z cytryna

rozczochrana, super ze mamie sie podobalo, no a do Swiat niedaleko;-)
pewnie, nie ma co sie oszczedzac, dzialajcie caly czas:-D
u nas dopiero dzis bylo ładnie

A tak sobie mysle i dzis moja mamusia mialaby 55 lat:-(

Bunny, no maly, maly, zeszloroczny :)

Rozczochrana, ktory masz dc??

Lelek, czyli dzisiaj Twoja mama obchodzilaby urodziny??
[*] dla Niej :)

czyli u Ciebie sierpien taki urodzinowy :) u mnie w domu to marzec, moja siostra z 4, babcia z 21 a mama z 25 :)

Lazurek sie odezwała??

reklama
Do góry