reklama
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
siema dziewczyny!
Z wielkim smutkiem odstawiłam mamę na lotnisko. Tak mi było z nią fajnie... tylko troche ze sprzątaniem przeginała
teraz się odnaleść nie mogę we wlasnym domu... no ale najważniejsze że mamuśka szcześliwa że świata troche zobaczyła i już sie nie może doczekac Bożego Narodzenia bo wtedy też u Nas zawita 
a @ dalej nie zawitała. testy dalej negatywne. mam iść z moczem do badania pojutrze do lekarza i jak wyjdzie negatywnie do mają poruszyc niebo i ziemie żeby sie dowiedzieć o co kaman. zobaczymy...
powoli Was nadrobie jutro bo teraz mam nareszcie czas dla Mężulka więc go ide zmlestować bo daliśmy sobie juz na luz ostatni test zrobiłam w weekend i stwierdziliśmy że nie ma co pościć
będziemy dzialać aż będą 2 kreski! 
jak tam pogoda w Polsce? lepiej troche? u nas masakra... jak w tym boliwoodzkim filmie CZASEM SŁOŃCE CZASEM DESZCZ... i chodze przez to ciągle niewyspana
Z wielkim smutkiem odstawiłam mamę na lotnisko. Tak mi było z nią fajnie... tylko troche ze sprzątaniem przeginała

a @ dalej nie zawitała. testy dalej negatywne. mam iść z moczem do badania pojutrze do lekarza i jak wyjdzie negatywnie do mają poruszyc niebo i ziemie żeby sie dowiedzieć o co kaman. zobaczymy...
powoli Was nadrobie jutro bo teraz mam nareszcie czas dla Mężulka więc go ide zmlestować bo daliśmy sobie juz na luz ostatni test zrobiłam w weekend i stwierdziliśmy że nie ma co pościć

jak tam pogoda w Polsce? lepiej troche? u nas masakra... jak w tym boliwoodzkim filmie CZASEM SŁOŃCE CZASEM DESZCZ... i chodze przez to ciągle niewyspana

Bunny86
mama Patryka i Dominika
Hej Fiona. No powiedz co jadłaś! W Francji jesteś to obstawiam ślimaki lub żabki. Mylę sie czy nie ?
Wika szkoda ze taki mały. Ja potrzebuje 92-98 a najlepiej 92 . 80 i 74 w domu mam ale daje bratowej dla mojego bombelka
Wika szkoda ze taki mały. Ja potrzebuje 92-98 a najlepiej 92 . 80 i 74 w domu mam ale daje bratowej dla mojego bombelka
Fiona no co tam wciagnelas?
ja uraczylam sie bułka z wedlina i serem, do tego herbata z cytryna
rozczochrana, super ze mamie sie podobalo, no a do Swiat niedaleko;-)
pewnie, nie ma co sie oszczedzac, dzialajcie caly czas
u nas dopiero dzis bylo ładnie
A tak sobie mysle i dzis moja mamusia mialaby 55 lat:-(
ja uraczylam sie bułka z wedlina i serem, do tego herbata z cytryna
rozczochrana, super ze mamie sie podobalo, no a do Swiat niedaleko;-)
pewnie, nie ma co sie oszczedzac, dzialajcie caly czas

u nas dopiero dzis bylo ładnie
A tak sobie mysle i dzis moja mamusia mialaby 55 lat:-(
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
wika...
ekhm...
58 ..

lelek [*] dla Twojej Mamy...
ekhm...
58 ..

lelek [*] dla Twojej Mamy...
reklama
własnie nie:-(
martwie sie o nia:-(
a mi dzis przyszła parasolka coby bylo mi lzej na zakupach
Wózek spacerowy Scoot *PARASOLKA* STANDARD (1738258160) - Aukcje internetowe Allegro
martwie sie o nia:-(
a mi dzis przyszła parasolka coby bylo mi lzej na zakupach
Wózek spacerowy Scoot *PARASOLKA* STANDARD (1738258160) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: