reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

hej :)

Truskawica, strasznie mi przykro z powodu @@ :(( A kysz z nią!!!!!

Iza, nasza podczytywaczko, gratuluję :))

Bunny i jak dalej nocka?? Lepiej?? Moze rzeczywiscie idzie jakiś ząbek??

reklama
Martolinka Iza - gratulacje!!! kciuki za zdrowe fasolki i ciążę bezproblemową :tak:
Truskawcia - tulę i zyczę 2 kresek za miesiąc - maj to super pora na dziecko :tak:
Bunny - Maciek miał tak wczoraj, ze sie bał zasnąć. Był strasznie zmęczony, ale marudził i plakał. W końcu zapytałam się co sie dzieje, czy się czegos boi, on że potwora, pytam sie a gdzie ten potwór, a on pokazuje na ścianę. Nie było rady trzeba było z nim zasnąć. Nie wiem gdzie on tych potworów sie naogladał, bo z bajek to tylko mini mini i stare kreciki i reksie oglada, a tam żadnych takich straszydeł nie ma.

ja po usg, wszystko ok, przezierność 1,3, kość nosowa jest, obraz wszystkiego co było widac prawidłowy więc :-)
mieliśmy mały problem z podgladaniem, bo dzidź postanowił popozować i bezczelnie gapił się na sondę :-D a żeby przezierność zbadać musi ustawić się z profilu. a tu cały czas en face. Maciek z kolei na każdym usg nogi rozwalał, żeby mama nie miała watpliwości, że chłopak będzie. Może z tego pozowania mała modelka bedzie ;-)

hej

Truskawcia glowa do gory i lap bocka

Martolinka gratuluje i bezproblemowej ciazy zycze:-D :-D :-D
u Ciebie jak u mnie jeszcze przed okresem cos nie tak bylo;-)

Izka z Meliska rowniez gratuluje, wesolych miesiacow ciazowych zycze:tak:

trina widze, ze usg gen w porzadku wyszlo, wiec rowniez gratuluje

wika wiesz jakbym zobaczyla blizniaki to bym sie zalamala. z tego to sie lekarka smiala jak powiedzialam uff, bije i jest jedno.

nie wiem jak to jest z nogami w gorze i nawet probowac nie chce, skoro dzieci mi z najgorszych do poczecia pozycji wychodza

pewnie mialam cos jeszcze napisac, potem jak sobie przypomne to wroce

martolinka, Iza :-) ale sie ciesze, gratulacje!!!!!! wow:-D kwietniowe mamy juz mamy :-D:-D
na kiedy wstepne terminy?? :-) Izka chlopca zycze, a Martolince dziewuszki :-D
truskawcia, przykro mi :-( ale moze warto chociaz przez 3 miechy prowadzic taka obserwacje, ja sie wczesniej smialam z tego, ze sie nie nadaje, ze nie la mnie mierzenie temp, ale kiedy okazalo sie, ze mam hiperprolaktynemie i prawdopodobnie PCO, ginka zaproponowala robienie wykresow, ot tak dla siebie :-) zeby zobaczyc czy jest owulka i jak u mnie cykle wygladaja :-) przy 3 obserwowanym zaszlam w ciaze :-) trafilismy dokladnie w owulke lub dzien przed :-) heh. Wiesz jest taka strona na ktorej robisz wykresy ( nie trzeba bawic sie w kartki i zaznaczanie na nich :-p ) jest tam mnowstwo dziewczyn, ktore w razie czego pomagaja w interpretacji wykresow :tak: Ja polecam

Dzień dobry:)

U nas pada od samego rana,pościel przebrałam ale z praniem będę musiała poczekać do jutra niestety ;-/
Poza tym @ mi się skonczyła:-)jestem w szoku bo dziwnie krótka była tzn.krótsza o jeden dzień...
Oczywiście nie nastawiam się na nic i co ma być to będzie!

maron tez miałam pco i hiperplokatynemie :) i się udalo tylko nie prowadziłam wykresów ale brałam ESTROFEM i bromergon predzej.
Potem z tarczyca doszłam do ladu i jest jak jest:)
ja nie robiłam wykresów bo dla mnie to czarna magia:-D

Marcia, ja robilam dla samej siebie :-) i bromergon skonczylam brac dopiero w zeszlym tyg :eek: tarczyca byla zawsze ok wiec tle dobrze

livastrid dzięki:)
proszę troszkę deszczu dla Ciebie
309.gif

reklama
Do góry