reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Martolinka jak sie czujesz? Dotarło juz do Ciebie ze jesteś w ciąży? Powiedzałaś juz wszystkim czy trzymasz na razie w tajemnicy? Ja powiedziałam tylko najbliższym ale nie zdarzyłam mrugnąć a moja mama obdzwoniła całą rodzinę :-(. No i musisz pilnować męża zęby fasolce ptaszka nie dorobił.:-):-):-)

Wika, Marcia to raczej nie zęby bo w buziaczku nic sie nie dzieje. Prędzej sie czegoś bał.

Marcia mamy w tym samym wielu dzieciaki. Powiedz Twój kuma coś w temacie nocnika?

Maron ja wczoraj właśnie sie zastanawiałam nad tym kalendarzykiem. Ale ja tam nie rozumiem tej całej szyjki . I chyba sobie to daruje.

Agnieszka do roboty przy mężu marsz:-)

Za 6 dni sie wszystko okaże i albo sie udało albo robię przerwę na leczenie nerek. I wiecie co na razie nic mnie nie boli jak na @ i nie wiem czy to dobrze czy to źle. Ehh ...

aga, a to wszystko zrozumiele :-D tez kiedys mieszkalam w Anglii i o malo nie wpadlam w depresje przez te deszcze ;-)
bunny ale przeciez nie musisz sprawdzac szyjki ;-) ja tego nie robilam i nie umiem, w gre wchodzilo mierzenie temp codziennie przed wstaniem z lozka :-) i tyle pozniej tez obserwowalam sluz, ale to tez nie problem, bo jak korzystasz z toalety to widzisz :tak:

Bunny86 jeszcze trochę i do pracy pójdę,spokojnie a jak na razie do 8go mam urlop:)

maron z tymi deszczami w Anglii to wcale nie jest tak jak mówią ludzie.Drażni mnie jak ktoś mówi "Angielska pogoda" szlak mnie trafia,co za bzdura jakaś.W tym roku więcej dni deszczowych przypada na Polskę a podobno w "Anglii ciągle pada" ludzie głupoty opowiadają.Fakt tego roczne lato nigdzie nie jest długie i trwałe ale w Anglii były,są i będą jeszcze piękne dni ale chciałam zaznaczyć że w Anglii cięgle nie pada :)

Agnieszka mi nie chodziło o ta ciężką pracę tylko o ta przyjemna w pościeli z mężem:-).

Maron a to to robię i mierzę temperature i wiem co i jak z tym śluzem. I do tego czuje ból owulacyjny więc na 90% wiem kiedy jest owu. Ale co z tego jak nie wychodzi. I myślałam ze ta szyjkę to trzeba robić. Wiem tylko jak jest otwarta i zamknięta, Wysoko i nisko ale wnioskow wyciągnąć nie umiem. Bo taka sama chyba jest na początku ciąży jak i przed okresem i znowu błędne koło i szaleństwo.

Piotrek mi schował test i to na tyle dobrze ze chiny znaleźć go nie mogę.

Agnieszka z tym deszczem u Ciebie jak ze sniegiem u mnie. Ale wiesz, mi sie nigdy nie chce tlumaczyc ludziom, zwykle mowie, ze bez czapki latem nie wychodze a misie polarne z okna widze;-)

prawda jest ze w bergen wiecznie pada, moze ze 30 dni w roku swieci tam slonce, uksztaltowanie terenu robi swoje

u mnie taki upal, ze zaraz zwariuje

nie przejelam grupy zamknietej, stalo sie to samo co ostatnio

Czesc babeczki :-) Jestem, zyje i postanowilam zajrzec do Was :tak:
Widze, ze same dobre wiesci :-) martolinka, Iza GRATULUJE!!!! :-) Swietnie, ze grono Mamusiek sie powieksza :tak: A co z rozczochrana? Bo jakos nie znalazlam nic na jej temat :eek: Mam nadzieje, ze tez to byla fasolka u niej. Dajcie mi znac ;-) Az sie wzruszylam jak tu zajrzalam... Brakuje mi was kochane moje :tak: Ja sobie zycie na nowo ukladam, to znaczy staram sie ;-) Wszystko jest ok, ale juz tak bardzo chce byc znow staraczka :-) mmona, maron, trina, livcia, Lelek jak sie czujecie kochane? Jeszcze ktoras moze zaciazyla, a ja nic nie wiem, hmm? Napiszcie mi, bo i tak juz nie znajde :-) Sciskam was wszystkie mocno i caluje ;-)

HEJ LAZUREK
no niestety Lazurku nikt inny nie zaciążył. dobrze ,że sobie radzisz. wierzę że juz wkrótce nie zostaniesz staraczką tylko od razu ciężaroweczką :-)
a nasz Rozczochraniec się nie odezwał po wczorajszej wizycie u lekarza.

martwiliśmy się o CIEBIE nie opuszczaj już nas!!!

Ostatnia edycja:
Agnieszka mi nie chodziło o ta ciężką pracę tylko o ta przyjemna w pościeli z mężem:-).
:-D przyjemność w pościeli to będziemy mieli dziś wieczorem,świeżutka czeka w sypialni ;-)
Agnieszka z tym deszczem u Ciebie jak ze sniegiem u mnie. Ale wiesz, mi sie nigdy nie chce tlumaczyc ludziom, zwykle mowie, ze bez czapki latem nie wychodze a misie polarne z okna widze;-)

prawda jest ze w bergen wiecznie pada, moze ze 30 dni w roku swieci tam slonce, uksztaltowanie terenu robi swoje

u mnie taki upal, ze zaraz zwariuje

nie przejelam grupy zamknietej, stalo sie to samo co ostatnio
:-D
livastrid 3 maj się w tym upale:)
co do grupy zamkn.to już nie wiem co jest grane...
Czesc babeczki :-) Jestem, zyje i postanowilam zajrzec do Was :tak:
Widze, ze same dobre wiesci :-) martolinka, Iza GRATULUJE!!!! :-) Swietnie, ze grono Mamusiek sie powieksza :tak: A co z rozczochrana? Bo jakos nie znalazlam nic na jej temat :eek: Mam nadzieje, ze tez to byla fasolka u niej. Dajcie mi znac ;-) Az sie wzruszylam jak tu zajrzalam... Brakuje mi was kochane moje :tak: Ja sobie zycie na nowo ukladam, to znaczy staram sie ;-) Wszystko jest ok, ale juz tak bardzo chce byc znow staraczka :-) mmona, maron, trina, livcia, Lelek jak sie czujecie kochane? Jeszcze ktoras moze zaciazyla, a ja nic nie wiem, hmm? Napiszcie mi, bo i tak juz nie znajde :-) Sciskam was wszystkie mocno i caluje ;-)
Cześć Lazurek:)
3maj się kochana,bądź dzielna.

reklama
o Lazurcia sloneczko nasze:-D Ty na tak dlugo nie znikaj lobuzie:-p
ukladaj zycie predko my czekamy:tak:

u mnie jakos, bola wiazadla, kregoslup i tysiac innych rzeczy;-) ale kopie mnie juz od 3 tygodni i to mnie cieszy a czasem wkurza, jak np. przyfasoli mi w pecherz a robi to calkiem mocno jak na swoje male cialko

ed
Ja Agnieszka juz tez nie wiem, glupia, nie pomyslalam by nie klikac, chociaz Ty mialabys normalny dostep

Ostatnia edycja:
Do góry