reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

MARTOLINKA, IZA GRATULACJE KOCHANE :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Juz sie urlopuję, poprasowałam rzeczy, jutro sie pakuje i w sobote wyruszamy.

Odwiedze was potem, taka pogoda, że nie chce mi sie w domku siedzieć, na ogródku pijemy kawkę... korzystajcie z pogody kochane:-)

reklama
Wyciągnełam laptopika na ogródek i poszperam sobie na allegro.

Mąż jak skonczy zmieniać grzejniki obiecał mi spacer:szok::szok: przez tą pogodę juz dawno nie bylismy na spacerku.

Lazurek - witaj kochana, mam nadzieje, że u ciebie z dnia na dzień coraz lepiej:-)czuje sie w tym tygodniu duzo lepiej, tak jakbym w ciązy nie była, jedynie co mi o niej przypomina to głod co 2h. Jak powiedziałam, że musze kupić bułki na drogę to mama po co ci a ja, ze wałowkę muszę miec bo mnie ssie co 2h. teraz tylko wstaje od razu sniadanko. smieje sie ze w zakopcu to bede miala wałówkę w plecaku, bez tego ani rusz:)

ewelinka cos ucichła

Truskawica
- zobaczysz, przyjdzie twój czas, mysmy o pierwsze dziecko starali sie 4 miesiace.

Bunny - uwielbiam kebaby i sos czosnkowy:-) jak bedziemy w zakopanym to odwiedzimy szczawnicę, tam mamy jedno sprawdzone miejsce gdzie podają gyrosa w zestawie - najlepszy na świecie:-)

Marciaaa - wytrwalosci, masz dla kogo sie starac:)

trina - a co bys chciała synka czy córcię:)

Pierwszy dzien urlopu, a ja zapomniałam zupełnie o pracy, totalny luz, mam nadzieję tylko, że nie będą mnie męczyc telefonami... jak narazie nie było urlopu bez telefonu z biura, bo cos nie wiemy, bo cos nam musisz pomóc.... jak miałam slub, to w poniedziałek po weselu, miałam maile od szefostwa ...czujecie...

Jak jutro znajde czas to zajrzę..musimy jeszxcze tesciów odwiedzic przed wyjazdem.

Mmona- mi właśnie 4 m-c się zaczyna :-p tak, że są szanse :-D ale nie znoszę czekać i pewnie dlatego te złe emocje :-) Urlopik masz? Więc się leń i obijaj :-D wypoczywaj sobie :-D

Byłam dziś u koleżanki z forum i tak dzień zleciał..
Iza gratulacje!!!!!! :)

Bunny nie dociera do mnie , że jestem w ciąży;-)powiem Ci , że ostatnio dotarło do mnie jak w 22tc poczułam kopniaki .Na razie powiedziałam mamie , siostrom . Reszcie powiem jak zawitam do gina ;-) I zgaga wróciła;-)

Lazurku dobrze ,z e jestes!!!!!!!!

Trzymam za Was babeczki kciuki mocno... musi sie udac

siemka :D
LAZUR! BOOOSH ja tu jak Cie nie ma coraz rzadziej bywam :-D musisz częściej się pojawiac to i ja zaczne :)

co do lekarza to byłam dzisiaj. oddalam siuśki znowu :| debile :-D 60 dzień cyklu ani małpy ani testu pozytywnego nic mnie nie boli ani nic... tylko troche osłabiona jestem. wyniki w poniedziałek po południu bądx też we wtorek rano będą :D do tego czasu może się wreszcie @ pojawi :-D łaskawie ... bo powinnam dostać prawidłowo w sobote jezeli tylko cykl się przedłużył :-D

Iza gratulacje!!! :)

U NAS W CIĄGU DNIA LEJE I SŁOŃCE NA ZMIANE... ZAWSZE MAM W TOREBCE PŁASZCZ PRZECIWDESZCZOWY :-D hehehe

reklama
Do góry