reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Bunny- mam nadzieję, że maluszkowi nic nie jest :-) może faktycznie miał zły sen. Dziękuję :-) mam (wielką) nadzieję, że w końcu się uda :-) Trzymam &&&& za Ciebie :-D

Martolinka- dziękuję :-) mimo wszystko fliudki łapię, kiedyś muszą pomóc :-D

Iza- gratuluję dwóch kreseczek :-) widzę, że masz córeczkę, więc teraz życzę synka- do parki :-D

Marcia- dziękuję :-) żyje tą myślą, że się w końcu uda :-) Trzymam&&& żeby ciąża przebywała przyjemnie i bez problemów :-)

Wika- dziękuję za wsparcie:-) czaruj, czaruj może odegnasz tą wstrętna @ ode mnie na te 9 m-cy ;-)

Trina- dziękuję za wsparcie :-) za II podziękuję jak będą :-D wiem, że maj piękny miesiąc :-) kurczę, tak myślę, że obojętnie jaki miesiąc by był, byle w końcu się udało :-D Cieszę się, że z dzidzią wszystko okej :-D oby tak dalej :-D życzę Ci z całego serduszka malej modeleczki :-D

Liv- dziękuję :-) już mam głowę do góry :-p mimo wszystko łapię boćki i fluidki, idę też poszukać w kapuście :-D

Maron- dziękuję :-) ja wcześniej te dwa miesiące się obserwowałam, ale ten ostatni miesiąc obraziłam się na los i przestałam :-p od dziś znów mierzę temp. ciekawość bierze górę :-D a o której stronie mówisz? :-)

Lazurku – cieszę się, że do Nas zajrzałaś :-D wierzę, że już niedługo los pozwoli Ci być znów stareczką :-D trzyma za Ciebie &&&& :-) będzie dobrze :-) tęsknimy za Tobą :-D

reklama
Bunny86 jeszcze trochę i do pracy pójdę,spokojnie a jak na razie do 8go mam urlop:)

maron z tymi deszczami w Anglii to wcale nie jest tak jak mówią ludzie.Drażni mnie jak ktoś mówi "Angielska pogoda" szlak mnie trafia,co za bzdura jakaś.W tym roku więcej dni deszczowych przypada na Polskę a podobno w "Anglii ciągle pada" ludzie głupoty opowiadają.Fakt tego roczne lato nigdzie nie jest długie i trwałe ale w Anglii były,są i będą jeszcze piękne dni ale chciałam zaznaczyć że w Anglii cięgle nie pada :)

ale kochana, ja nie znam tego z opowiadan, tylko z zycia :-D mieszkalam dlugo w Anglii ;-) ale fakt w Polsce zaczyna sie podobnie dziac, ja w anglii mieszkalam w 2006-2007 wiec moze cos sie zmienilo :-p pozniej ponad rokn w Holandii i bylo podobnie ;-)
lazurek super, ze u Ciebie ok :-) odwiedzaj nas czesciej
bunny o 28. dni oczywiscie :-D

reklama
Do góry