reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Wika jaki Ty masz mały skarb w domu:-D. Przyszła zonka będzie miala z niego użytek sprząta, gotuje normalnie full serwis.

a jak!!!!!!!!!!!;-) Od małego trzeba wpajać chłopakowi, ze gotowanie, sprzątanie, wyrzucanie swoich gatek do kossza na bieliznę nie boli :-D:-D:-D

Martolinka sie pewnie nie odzywa bo z mężem testują wytrzymalość pralki :-D (nie gniewaj sie bo ja to pisze przez zazdrość. Ja juz dawno nie testowałam męża)

aaaaaa i w ten sam sposób padła stara pralka:-D:-D:-D;-);-);-)

Bunny, mój też ostatnio coś nie jest testowany przeze mnie :no::no::no: ehhhh, ale w tym tygodniu nadrobimy:-D
Wyruszyłaś już w droge do mnie???? :-):-):-)

Bałam sie, ze Igor wstanie mi dzisaj bardzo wcześnie (bo wczoraj usnął przed 19.00), ale jakie moje było pozytywne zddziewienie, jak Młody obudził sie dopiero przed 7. :tak::tak::tak::tak: Dziecko nakarmione i wybywany do kuchni przygotowywać reszte smakołyków :tak:

reklama
Hello!
Maciek w Gdańsku, pojechał do babci w środę z tatą, bo jednak nadal smarkał. A ja wywalam chatę do góry nogami i zaglądam w każdy kąt. Raz na jakiś czas trzeba gruntowne porządki zrobić i ten czas nadszedł. Zwłaszcza, że jak mam sprzątać, to nie lubię jak mi się ktoś po chałupie kreci. Więc korzystam. Dziś mega wyzwanie - kuchnia. mam zamiar wysprzątać wszystkie flaczki, łącznie z okapem od środka, piekarnikiem, że o szorowaniu lodówy nie wspomn ę i wywalaniu wszystkiego z szafek. Nie chce mi się jak cholera, ale jak sobie pomyślę, jak to będzie wieczorkiem wyglądało, to jakaś motywacja jest.

Wika - no chłopak cud miód, jak będzie jednak ta dziewczynka, to ją do Ciebie w kolejce na synową zapiszę ;-)
Bunny - jeszcze trochę i weźmiesz chłopa w obroty :tak:

Trina miejmy nadzieję ze będzie to nie długo :-). Piotrek mi powiedział ze juz nie moze na mnie patrzeć bo myśli juz tylko o jednym:-D.
Ło matko ze Ci sie chce takie sprzątanie robić i to wszystko na raz ja to sobie robię na raty.

Wika innym razem przyjadę bo mój chłop przyjedzie dziś na 12 godzin do domu i trzeba go nakarmić. A gdzie Ty mieszkasz? Nie chcesz nie pisz

Wczoraj poszła cała paka skrzydełek a dziś nie ma nawet kropelki krwi na podpasce. Juz nic nie rozumiem

No i zrobiłam wczoraj mały krok. Jak sie bratowa dowiedziała ze jestem w ciąży to przywiozła mi moje ciuszki po Patryku i swoje po Fifim i Majce. Torby wpakowałam do szafy a wczoraj sie za nie zabrałam. Rozdzieliłam co czyje i naszykowałam do oddania. Łzy były tylko przy bodach "kocham tatę".

ufff, zrobione wszystko już jest :)) Zostało tylko poustawiac na stole i czekać na gości :)

Trina, ja też czasami mam takie pędy, ze za jednym zamachem sprzatam dosłownie wszytsko..... namorduje sie przy tym strasznie ale efekt jest oszałamiający :tak: Tylko sie nie przeforsuj za bardzo :)

Bunny ja mieszkam ok. 40 km od Częstochowy jadąc na północ.

Wika patrz jakie gapy jesteśmy mówimy o tym, że robisz papu ale o solenizancie to nie wspominamy . wiec 100 lat dla niego i wszystkiego dobrego a szczególnie małego dzidziola w prezencie :tak:

udanej imprezy

Ostatnia edycja:
Wika
pochwal się jaką pralkę kupiliście.
Pralka INDESIT IWSE 51050 B ECO (PL) (1846721875) - Aukcje internetowe Allegro

Martolinka, a co sie stało ze starą pralką???

kaput;-)

Wika jaki Ty masz mały skarb w domu:-D. Przyszła zonka będzie miala z niego użytek sprząta, gotuje normalnie full serwis.

Lelek jak wizyta u teściów? Juz ich ustawiłaś czy czekasz do jutra?

Martolinka sie pewnie nie odzywa bo z mężem testują wytrzymalość pralki :-D (nie gniewaj sie bo ja to pisze przez zazdrość. Ja juz dawno nie testowałam męża)

oj Bunny ja wciąż mam zakaz dunga dunga...
czekam co lekarz powie na nastepnej wizycie...

głowa mnie dzis na.... nie moge wytrzymać!!!
Wika udanej imprezki;-)

Dzień doberek:-D

Wika STO LAT dla solenizanta:-)

Bunny
nie dziwię się, że się wystraszyłaś, ale dobrze, że się wszystko oczyszcza i będzie spokój:tak:

Martolinka fajna praleczka:-D

Agnieszka super fotki:-)

Pewnie coś jeszcze miałam napisać, ale już nie pamiętam:szok: wybaczcie, ale weekend jak zwykle zalatany, a myśli krążą oczywiście cały czas wokół jednego:tak: fajnie wyglądam z dwoma dzieciaczkami Bartuś i Błażej.jpg????:-D ten czarnulek to od mojej siostry Błażej:-)

Wacek jutro jedzie na kilka dni na Węgry, więc jestem strasznie szczęśliwa, że dopiero jutro, a zeszły tydzień był w domu:-)

reklama
Witajcie,
Mama Sówka przynajmniej Wacka wykręciłaś na drugą stronę:-)ciekawe jakie będą efekty;-)A na zdjęciu wyglądasz na lekko przerażoną:-D

wstawać śpiochy;-)

Do góry