reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Danao posłuchaj tego co mówi Mama Stacha. Nie ma to jak żywy dowód , że warto walczyć!!!nie poddawaj się:tak:
Sowinka ja tez preferuje zakupy przez internet , bo chodzenia po sklepach nie znoszę:-p

Młody właśnie zasnął.Wciagnął takie ilości spaghetti , ze chyba będzie spał do rana

reklama
Anaztazja co u mnie kulam sie z dnia na dzien. jaks ta pogoda dzila na mnie depresyjnie . coraz bardziej mysle o dzidzi i o tym ze teraz bylabym w 18 tyg. i juz bym wiedziala kogo mam w brzuszku i te zakupy dla malenstwa. ach za duzo mysle no ale co mi sie zostalo? niedlugo znowu zaczne staranka i mam nadzieje ze tym razem nie bede musiala czekac 7 miesiecy a tym bardziej potem tego znowu przezywac. po tym ci sie przytrafilo Emy przestlam juz calkowicie ufac Bogu . i nikt mi chyba juz nie przetlumaczy ze jest dobry i wie co robi . bo jesli zabiera nowonarodzona istotke do siebie to dla mnie jest .... lepiej nie napisze bo moze kiedys bede zalowac.

Trina Patiego teraz pierwszy raz obcinalismy maszynka zawsze nozyczkami fryzjerka go obcinela. ale teraa nawet szans nie bylo nozyczkami bo sie strasznie wiercil i jeszcze mu by sie krzywdo zrobilo. podobno od maszynki dziecku wlosy stoja nie wiem na ile to prawda. mam w domu maszynke i bedziemy go teraz my obcinac bo drugi raz nie chce tego przezywac.

Trina na dlugo sie tam przeprowadziliście???

Jutro zostawiam mamie Patryka( o dziwo ona nawet chce sie nim zając) i jade z bratowa do miasta kupic mojej chrzesniaczce ubrania jako prezent na Boze narodzenie . mala modnisia sobie wlasnie tego zażyczyła.
te swieta mnie drogo wyniosa . juz mam kupione dla 3 dzieciakow zabawki jeszcze mi zostala 3 i moj lobuziak. no i w tym roku pierwszy raz robie sama wigilie ( chociaz chyba tylko ze wzgledu na dziecko w ogóle cos robie) bo moj P. na moja mame patrzec nie moze po tym wszystkim a do tesciowej ja z kolei jechac nie mam zamiaru

co tam kobietki ja zaliczyłam drzemke wlasnie wstalam a niedlugo znow trzeba isc spac pozniej w nocy niemoge spac
a u mnie plamienia sie pojawiły wiec @ jutro przylezie wiec zaraz rejestruje m na badania

Ostatnia edycja:
bunny - na ok 2 lata

Dziewczyny, ja jak co miesiąc trzymam za Was kciuki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~posyłam
A szczególnie mocno za moją imienniczkę :tak: w końcu się uda!!!!

danao no szkoda :-( ale przeciez wiesz, ze predzej czy pozniej sie uda :-)
a ja chcialam sie pochwalic, ze dzis okolo poludnia zostalam pania magister :-D co za ulga :-D

gratki maron!!

danao !! nie ma co sie poddawac !! :) wszystkim nam sie uda i bedziemy niedługo trzymać nasze małe wielkie cudeńka w ramionach!! :D

też mogłabym powiedzieć dość ... niby staramy się dopiero albo juz od maja ale od początku staranek cykl zaczął mi świrować pomimo że hormony mam w normie i nawet nie ma co leczyć... nie moge sobie utrafić z tymi moimi płodnymi ... czasami mnie szlag jasny trafia... ale wierze że w końcu się uda :D o Olivera staraliśmy się pół roku... wiem że to nic w porownaniu dla par które starają sie latami ale wiem tez jak ciężko się przeżywa każdą @ kiedy tak bardzo pragnie się maleństwa...

danao damy rade! wszystkie! :D :tak:

ja miałam baaardzo intensywny weekend... praktycznie z łóżka nie wychodziliśmy :-D Emek sie śmieje że zalał forme na trojaczki :-D haha

reklama
Do góry