reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
a co tam kulam sie z gryzactm Patrykiem z dnia na dzien . za 2 godziny przyjedzie Piotrek i tak czekam na niego z myslami zbereźnymi :-D.

izka a celowaliscie w ktoras pleć czy szliście na zywiol ? bardzo pozytywnie Ci zazdrosze !!!

no gratuje babolu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ile sie staraliscie? no i gdzie bylas jak Cie nie bylo?

w detektywa sie bawię:-D

Oh Ty zbereźniku ;D

Ja byłam, tylko internetu nie miałam ;)

Tak po prawdzie to ja sie juz poddałam, tak sobie pomyslałam ze pewnie nie moge miec drugiego dziecka, i ze przeciez jedno nam wystarczy, i tak sie stało ze nie dostałam tego okresu, ze test wyszedł pozytywny i zobaczyłam kropeczke na USG :)

Anastazja co u mnie? Ano nic ciekawego...dalej z Kacprem przy sobie i Karolkiem w niebie...Kolejnego dzieciaczka niet...
unhappy.gif

Poza tym Kacper ma jutro urodziny.Kończy dwa latka.Kiedy to zleciało...
Iza :-)gratulacje

Izulqa gratuluję serdecznie:)
daje mi to nadzieję, bo też mam takie już myśli, że drugiego bebika nie będzie, Tobie się udało, może mi się też tak powiedzie:)
Bunny no jak takie myśli, to coś się dziś będzie działo, oj będzie się działo;)

Będzie co ma być, chociaż ja jeszcze nie moge uwierzyć.. Ale jak czuje smażony tłuszcz (mdli mnie w momencie) to już wiem że to prawda ;D

Oby Wam wszystkim starającym sie jak najszybciej się udało! Wierze w Was! Trzymam kciuki i wysyłam fluidki

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aha, a co do pytania Bunny jeszcze, to chciałabym chłopczyka, ale nie "bawiliśmy sie" w celowanie w płeć, tylko tak jak mówię, po prostu kochaliśmy sie bez zabezpieczenia, bo ja już nie miałam nadziei.. Ale dzidziuś byleby zdrowy był, nie ważne jakiej płci :)

Izulqa, gratulacje!!!! Luteiny jednak bym nie brała bez konsultacji z lekarzem, mnie też kiedyś przepisywali na podtrzymanie ciąży, ale na pewno nie w tej dawce co napisałaś, kiedyś też brałam luteinę na wywołanie @, więc najpierw proponowałabym wizytę u gina. Fasolka się na pewno dobrze trzyma :-)

reklama
Witajcie,
w czwartek miałam gości jednak więc trzeba było wziąć się do roboty. Wczoraj robiliśmy zakupy i ciasta a dziś na 16 kinder party ;-)Młody śpi a ja muszę się do łądu doprowadzić bo do 1 w nocy robilismy tort
Kiedy te 2 lata zleciały? Mój kochany synek:tak:
Dla ciekawskich - dostałam kolczyki , torebkę i kwiaty od męża , dziś dalszy grad pezentów dla dziecka a pewnie i ja się na coś załapię:-p
Iza gratulacje!!!

Do góry