reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

anastazja kciukasy za cykl:-p w koncu dzis 31 dc :-)
noo leci ten czas jak cholera, jeszcze ok 12 tygodni i mala bedzie z nami :-D chociaz wydaje mi sie, ze urodze przed terminem :-p
Wg prognoz dlugoterminowych grudzien, styczen i mrozny i zimowy, druga polowa lutego koniec zimy :-D z poczatkiem marca ma przyjsc wiosna, a kwiecien jak w tym roku juz zupelnie cieplutki z letnimi temperaturami :-D ciekawe czy im sie sprawdzi

reklama
Nie jestem w temacie F1 , ale sobie zerknęłam kiedy to jest - dopiero w lipcu ??:szok: Ja pracuje m.in. z biurami Mega Travel i Creative Travel - oni mają takie bilety, ale nie wiem czy na raty też sprzedają.

Anastazja hehe no dopiero w lipcu, ale po pierwsze chcę już teraz kupić bilet, żeby nie zabrakło, a poza tym, żeby Wacek miał prezent na 30-stkę w styczniu:-D zresztą te bilety i tak są drukowane i rozsyłane jakiś miesiąc dwa przed wyścigiem:-D powiem Ci, że dużo firm oferuje bilety, ale one są w tej samej cenie, a tylko w jednym miejscu znalazłam na raty:-D

Nadzieja matką głupich ,a że nie mam jeszcze żadnego zęba mądrości to wnioskuje że głupia jestem , więc nadzieję mam , ale to by było jak wygrana w totka - bo przy takim poziomie TSH to tylko cud :tak::tak: ale dziękuję ;-) co do prognozy to w tym roku to im się totalnie i zupełnie się nie sprawdziła, jak sobie przypominam to nie wiem czy śmiać się czy płakać , ale codziennie słyszałam w lipcu - od jutra poprawa pogody :-D:-D
sowinka - to mi aż wstyd, bo Ja takich drogich prezentów nie kupuję mężowi :zawstydzona/y: napisałaś o ratach i sobie pomyślałam czy dużo osób kupuje wakacje na raty.
A Ja dzisiaj marznę w biurze, na zewnątrz chyba jest cieplej niż u mnie w środku ....

Ostatnia edycja:
sowinka - to mi aż wstyd, bo Ja takich drogich prezentów nie kupuję mężowi :zawstydzona/y: napisałaś o ratach i sobie pomyślałam czy dużo osób kupuje wakacje na raty.

Anastazja, aleś Ty głupia rzeczywiście (bez obrazy:-p) za co Ci wstyd???:szok: Ja też nie kupuję takich drogich prezentów, ale to jest wyjątkowa okazja, bo 30-stka i zawsze chciał pojechać, a jak w tym roku był na Węgrzech niedaleko toru i akurat był wyścig to szkoda mu było kasy, żeby pojechać:wściekła/y: powiem ci szczerze, że jakbym musiała całość od razu zapłacić to nie wiem czy bym się zdecydowała, a na raty to co innego:tak: a ja wiem czy kiedyś będzie mnie jeszcze stać, żeby kupić mu taki bilet:eek:

hej

Sowinka tos sie rzucilas:-D, fajnie ze bedzie mogl zobaczyc jak lubi:tak:

maron normalne, ze czasem cieknie z nosa, o to, ze szybciej urodzisz sie nie martw, dziewczynki zwykle siedza dluzej, zreszta to pierwsza ciaza

anastazja dali nowa mape czyli ujawnili gdzie zawody beda. Ja niestety w juz w 33 tygodniu z zakazem dluzszego chodzenia ze wzgledu na rozklekotana miednice nie moge startowac i zla jestem jak osa. Zawody na orientacje to cos takiego
Bieg na orientację – Wikipedia, wolna encyklopedia

zakonczenie sezonu 2011 mamy dzis

nie kupie chomika, mialam ich wiele, zanim sie przyzwyczaja to juz zdychaja. Mamba miala 1,4 roku byla na raka chora. Drugi szczur w klatce siedzi.

maz mi wymyslil, ze jedzie zobaczyc zlozona platforme ktora projektowali, i mnie sama jutro zostawia

Cześć...

Daję znak zycia i znikam bo mam dzisiaj bardzo ciężki dzień...
Ja na początku ciąży też plamiłam ale to się tylko oczyszczało to co normalnie powinno wtedy zejść... trwało to jakieś 2 tygodnie zwykle wieczorem lub po oddaniu stolca
Ściskam Was wszystkie mocno :*

O właśnie, przeważnie jak zrobie kupke, a robie wieczorem, to wtedy mam ten śluz zabarwiony na brązowo, i jest go naprawde niewiele..

Izulqa wczoraj dzwonil do mnie kuzyn gin i mowil, ze mozesz brac 3 dziennie. Ja bralam co 8 godzin jedna, teraz tez biore jedna rano druga wieczorem.

Te pod język? 3 razy dziennie po jednej tabletce? Ok, dziękuje :)

Dziś mnie mdli od rana, w głowie mi tak ćmi że szok, i spać mi sie chce.. A mam tyyyyle roboty.. :(

A tak w ogóle to są tu jakieś lipcówki? :) I na kiedy terminy?? ;)

reklama
Izulka jak ja mogłam przeoczyć Twój post o tym że w ciąży jesteś, jakoś systematycznie przy każdym przeglądaniu bb uciekały mi sprzed oczu. Biję się w bolące piersi i proszę o wybaczenie
Boshhhh jak ja się cieszę :-D:-D:-D

Do góry