reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Pogoda ładna zatem dopisuje spacerkom! :-D Bo nie ma tu nikogo :-( A ja właśnie teraz mam dostęp do internetu... Chyba pomyślę o stałym łączu, bo mój. K. zbyt częto zabiera mi laptopa ze sobą do pracy ;-)
Pozdrawiam wszystkie Łodzianki! Korzystajcie z ładnej pogody!
Caluski :happy:

Dzisiaj rzeczywiście pogoda była przepiękna. Mam nadzieję ,że jutro będzie równie ładnie , bo planujemy z mężem ognisko.

Byliśmy z Zuzką po ra drugi na basenie. Super sprawa , naprawdę. :-D
Co prawda tym razem Zuzka podeszła na początku z nieufnością do tej wielkiej wanny pełnej wody , ale potem się tak rozkokosiła:-),że hoho.

Ja sie usprawiedliwiam.Niw było czasu na to zeby coś napisać.
Udało mi sie tylko przeczytać.
Kamilek dostał kaszel.Nie wiem czy posyłać go do przedszkola jutro czy nie.
Jutro ma przyjsc pan i bedzie robił zdjecia dzieciom na kartki świateczne, fajnie by było zeby miał zrobine takie zdjecie.
Zobaczymy jutro sie sprawy potoczą.

Kocia!

Jeździmy z Zuzką do Zgierza do Stacji Nowa Gdynia. Polecam jest fajny brodzik dla maluchów z zabawkami, dmuchane piłki , koła ratunkowe , rękawki itp. Woda cieplutka jak w wannie więc nie ma szans żeby maluch zmarzł nawet przy dłuższej kąpieli i do tego woda jest ozonowana. Chociaż ostatnio chyba zaczęli oszczędzać, bo jakoś tak chlor było czuć przynajmniej w jacuzzzi.

Padiqq,my też byliśmy już kilka razy na Nowej Gdyni!!!Ale jutro chcemy obejrzeć ten basen w ICZMP-na pewno nie będzie tak ładnie ale duuuuuuuuużo bliżej go mamy ...

No proszę Kocia , ja się tu w reklamowanie zabawiam , a ty jesteś stałą bywalczynią tego przybytku. :-)
Napisz jakie wrażenia po wizycie na basenie w CZMP.

Pozdrawiam wszystkie łodzianki!

Coś ostatnio straszna cisza zapanowała na naszym forum.

W sprawie ciszy na wątku...
Mnie nie było, byłam na króciutkim urlopie z rodzinką. Ale wczoraj już wróciliśmy :-) Bo tak generalnie to staram się tu codziennie zaglądać :)

reklama
Ja też zagladam codziennie, no moze z wyjatkiem weekendów.
Tylko ze nie zawsze mam czas cos napisać.
Kamilek teraz chory i do przedszkola nie chodzi.
W zasadzie, to innych objawów nie ma, ale ten kaszel ma strasznie meczacy, szczególnie w nocy.
Wole go wiec do konca tygodnia do przedszkola nie posyłać

Do góry