Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale jeszcze z 2 tygodnie

Witaj tygryskuWitajcie mamusieJestem mamusia 40 dniowego Filipka
mieszkamu sobie na Bałutach i powoli uczymy sie siebie nawzajem
Mam nadzieje ze przygarniecie nas do Łódzkich mamusiek
pozdrwaiwm
![]()
witam
a my wczoraj wyszlismy ze szpitala....trafilismy tam w poprzednią srode 28 stycznia. w ciagu 30 minut paweł tak wymiotował ze zemdlał mi na rekach...tak wiec pogotowie.szpital..rotawirus....po prostu horror.
10 dni w szpitalu wykonczylo i mnie i pawła.ja padam psychicznie i fizycznie,
teraz wracamy do normalnosci..paweł jest przestraszony nerwowy.nie chce sam spac...boi sie wszelkich hałasów, jak tylko traci mnie z oczu płacze...
echh damian przez to wszystko nie pojechał na ferie,teraz tylko modle sie zeby on sie nie rozchorował.niby nic mu nie jest ale ja juz popadam w jakies schizy po tym szpitalu...
ania - wiem ze bylysmy umowione wiec wybacz. mam nadzieje ze sie nie gniewasz
mam nadzieje ze szybciutko wrocicie do siebie....byle do wiosny jeżeli jesteś zatrudniona w małej firmie to ZUS powinien Ci przysłać rozliczenie za zwolnienie a jak pracujesz w firmie gdzie jest powyżej 20 pracowników to Firma daje ci rozliczenie za cały rok.
pozdrawiam
hejkaDzien doberek.Witam nowe mamusie:-)
Moj muchomor maly juz duzo lepiej, robia sie juz strupki i zaraz zaczna odpadac i bedzie po ospie, oby tylko malego oszczedzilo
Viki jak czuje sie maly?? A gdzies ty damiana zostawila jak bylas w szpitalu??
Milego dzionka dziewczynki![]()
Viki jak czuje sie maly?? A gdzies ty damiana zostawila jak bylas w szpitalu??
Milego dzionka dziewczynki![]()