reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Witam

dawno tu nie zaglądałam, mam nadzieje, że mnie jeszcze pamiętacie. Przyznam się od razu - nadrabiać zaległości nie będę :-[

Witam wszystkie Łodzianeczki, które do nas dołączyły.

U nas wszystko bardzo dobrze. Oliś już przesypia całe nocki. Budzi się tak o 7, 8 rano, a kładzie się spać o 21, wię to chyba dobrze. Ale wciąż leniuchuje. Przekręca się z brzuszka na plecki i TYLKO TO - leń jeden. Wczoraj dopiero pierwszy raz zjadała swoją stopę. Inne dzieci w jej wieku już raczkują a ten leniuszek tylko by leżał. A co tam , nachodzi się jeszcze w życiu ;D

marianeczko - masz rację z tymi kalendarzami A4, ale ja planuję zrobić sobie sama taki kalendarz. Najpierw przygotuję projekt w domku, nagram na cd i zaniosę na żeromskiego żeby mi wydrukowali na A3. Mam nadzieję, że to zrobią. Zdjęcia normalnie drukują ale na A4, myslę, że A3 tez nie będzie dla nich problemem.

pozdrawiam

Dziewczyny wyślijcie mi jakies adresy sklepów z wózkami z łodzi i :)okolic, moga byc tez komisy .Prosze piszcie :)bo ja juz nie wiem jaki ten wozek ma byc wszystkie mi sie wydają na "jedno kopyto" a ja chce taki inny fajny widzialam nazywa sie inglesina classic taki maly mercedesik wsród wózeczków.

Witaj! Jak widzisz, większość z nas to jeszcze oczekujące. Zapraszamy na forum i do pisania o wszystkim! Rozejrzyj się dobrze po całym forum i napewno znajdziesz jeszce inne interesujące wątki.
Pozdrawiam!

Cześć Łodzianki
Też jestem z Łodzi i dwa tygodnie temu urodziłam córeczke.
Pozdrawiam was wszystkie i wasze dzieciaczki

Witamy cię RUDA ASIU :) w naszym łódzkim zakątku i gratulujemy córeczki!!!!
Wpadaj tu jeśli tylko masz ochotę, ja zawsze służę radą i pomocą.

reklama
ja miałam dość dawno USG bo z miesiąc temu i wtedy dzidzia miała ok. 7 cm bez nóżek. Teraz kolejne USG dopiero na początku stycznia więc jak narazie nie mam pojęcia co się tam w środku u mnie dzieje.

Do góry