reklama

Mamusie z Łodzi

dziewczyny szukam jakiegoś dobrego i taniego dentysty na Widzewie - może któraś poleci kogoś?
nie wiem czy tani ale super, chodzę do nie z calą rodziną ( leczy maluszki i dorosłych ) Lidia Polakowska ul. Gorkiego 6/8 tel 604087404
polecam baaaarrdzo ( mój mąż dostał nawet ostatnio naklejkę "dzielny pacjent" z gołą babka :-) )

reklama
Dymelek, nie bardzo. Może przez kilka pierwszych dni przemieszczania, ale nie dłużej. Do ograniczania to kojec albo bramka w drzwi, ale u nas nie ma i dajemy radę. Choć znów zaczynam myśleć o bramce do kuchni, bo nie mamy drzwi. Kup matę albo zleć pod choinkę zakup komuś, a jak nie podejdzie Adasiowi to sprzedasz w dziale "sprzedam" albo na allegro. Tyle, że nie oczekuj, że zajmie go to na długie godziny. Takiej zabawki chyba jeszcze nikt nie wymyślił (choć dla mojej Neli wystarczyłoby pudełko z chusteczkami higienicznymi :-D)

fusik, takiego dzielnego pacjena to ja jeszcze nie widziałam ;-)

Adaś wczoraj zrobił zieloną kupkę i wogóle jest płaczliwy. Chyba bolał go brzuszek, bo nawet w nocy zrobił awanture. Zastanawiam sie od czego to może być, bo chyba od herbaty koperkowej to niemozliwe????

dymelek niestrawione żelazo powoduje zielone kupki, a herbata koperkowa ponoć może nie tylko pomagać, ale i także szkodzić powodując kolki i bóle brzuszka (opinia lekarza pediatry)

Kinia1 bardzo mnie zaskoczyłaś. To w takim razie chyba lepiej tego nie podawać.
Na szczęście Adaś, po tym jak rano jeszcze płakał, reszte dnia był już spokojny. Mam nadzieje, że dzisiaj w nocy będzie wszystko dobrze.

Dzisiaj założyliśmi Adasiowi śpioszki w rozmiarze 68 i są takie akurat. Zastanawiam się jak 2 tygodnie temu panie w przychodni zmierzyły go na 54 cm. Z takim wzrostem powinien nosić rozmiar 56?! Ze szpitala wypisali go ze wzrostem 57cm....:-D Na szczęscie centymetry są najważniesze. Ja widze że synek mi rośnie i rozwija się. Wspaniale jest się budzić codziennie i widzieć że urósł przez noc. :-)

dymelek takiego malucha ciężko zmierzyć, bo nie uleży spokojnie :) Moja Nadulka też już ciuszki na 68 nosi, bo 62 to już są takie w sumie na styk, że jak rączką ruszy to rękawek za krótki się robi ;] Chociaż po domu czasem coś mniejszego jej założę, ale to wszystko przez różne rozmiarówki. Mam jedne body na 56, które są większe od takich na 62 :S
kurczak no właśnie niby dla maluchów, a większa ilość szkodzi... A to tylko herbatka...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry