Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do tego co 2 godziny muszę go karmić, bo okazało się, że za mało przybiera na wadze, gdy karmię go "na żądanie". Zmykam, bo już pora karmienia.Hejka:-)
No, widzę dziewczyny, że poczułyście świąteczny klimacik. Ja choinkę ubiorę może w weekend - choć to zależy od tego, czy zdążę do tej pory ogarnąć mieszkanko. Zapowiada mi się kolejna nieprzespana noc, bo mój Szkrab miał dziś szczepienia i ciągle płacze... Dobrze, że nocuje u nas moja babcia i mi pomaga z Maluszkiem, bo chyba bym oszalałaDo tego co 2 godziny muszę go karmić, bo okazało się, że za mało przybiera na wadze, gdy karmię go "na żądanie". Zmykam, bo już pora karmienia.
Pozdrowionka
choinka mmmmmm też mam ten problem z postawieniem i jedoczesnie z ubraniem ( nie jest to moja ulubiona czynnośc ) ale " pomyślę o tym jutro " :-)
Ciekawe, jak będzie dzisiaj w nocy. Co do choinki to u nas też problem z ustawieniem, bo wszystkie "odpowiednie" miejsca są już zajęte... Hmm, trzeba będzie zrobić małe przemeblowanie, bo ja z mojej dużej choinki nie zrezygnuję