hej dziewczny przez ten zamet przed swietami nie mialam czasu wejsc na bb, ale spoznione zyczenia sle wam wszystkim:*
Ostatnio mam jakies takie dolki, przez ta cala historie z chorobą, każdy mówi co innego w necie to juz nie czytam bo tam to sie smierci nawet doczytac mozna

Znacie moze dobrego lekarza dermatologa albo takiego od medycyny naturalnej? Może być prywatny, i na NFZ.
Wczoraj ochrzcilismy naszego szkraba impreza byla galanta

. Mały na wsi się wychasał za psem po uganiał, pies ucieka a on na czworaka z piskiem za nim usmiałam sie jak nigdy.
A dzis rano całe oczko zaropiałe, czerwone i zapuchnięte..nie wiem czy od razy do lekarza z nim isc czy poczekac ,przemywam mu swietlkiem to oko.
Z odstawianiem to juz wogole nie mam do tego glowy. z butelki pic niechce ale wypił dzis pół soku z lyzeczki, i zjadł rano kaszke na mleko modyfikowanym kupiłam bebiko i chyba mu bardziej smakuje.
Dymelek nie martw sie ja tez karmie na żadanie i powoli staram sie to unormowac, bo przy odstawianiu to Maciej jadłby co 2 godziny a nawet czesciej bo tak ciagnie cyca.
Ja gdyby nie przymusowe odstawianie to pewnie jeszcze bym karmila piersia do 2 lat. tym bardziej ze nie wracam jednak do pracy