reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

wynajmujemy i nawet trafilo sie nam taniej za 2 pokoje niz na rozanej jedno. tu jest troche wolny mieszkan , moj maz zna tu ludzi jakby cos było to dam ci znac.

reklama
Ewafoto obok ciebie mieszka moja kumpela ktora niedawno urodzila.Ja w sumie tez nie mAM daleko do matki polki.

A moze bysmy sie wszystkie w jakis weekendowy dzien umówiły na kawe.

Ja na spacer jak ladna pogoda wszedzie moge jechac, bo w domu mi sie niechce siedziec a samej na spacer tez nudno.

Ja bardzo chętnie wybiorę się na kawe.
Jak masz ochotę to ja się z tobą wybiorę na spacer. Jeszcze w tym roku nie byłam w ogrodzie botanicznym. Może masz tam ochotę się przejść? Możemy też wybrać się do innego parku gdzie jest fajny plac zabaw, żeby twój maluszek miał zajęcie. Mój Adaś narazie tylko jeździ w wózku.

hej dziewczyny,
Daria jutro wraca do żłobka - nareszcie, bo się chyba w domu już nudziła. Nadal nie wiem co to za zapalenie było. Na razie mamy kontrolować mocz co jakiś czas.
Mam pytanko do doświadczonych mamusiek - w co bawiłyście się z maluchami jak miały ok 6 miesięcy? Bo ja już pomysłów nie mam :(
P.S. mam do sprzedania bujawkę Fisher Price w bardzo dobrym stanie. https://www.babyboom.pl/forum/sprze...ce-z-serii-rainforest-lodz-52163/#post7247747

Zea -
Amelka w tym czasie miała dużo zabawek typu: banan, którego się rozbiera, ma dużo poprzyczepianych drobiazgów, każdy inny odgłos wydaje i.t.p. Dużo miała takich zabawek i to ją bawiło.
Oprócz tego to wiadomo - noszenie po domu:-) - ulubiona rozrywka dziecka w tym wieku.

Tak ok 7-8 misiąca to powoli zaczynała łapać zabawy typu: kosi kosi łapki - to też było fajne :)

Fotografia dziecięca - KOLOROWE SESJE - Ewa Łazińska

Cześć dziewczyny,
ale fajnie było dzisiaj w Łodzi - padał deszcz i świeciło słonce. Uwielbiam takie zjawisko. Oczywiście pod warunkiem, że jestem akurat pod jakimś dachem, he he :)
A jak wam dzień upłynął? ja w pracy do 18 byłam.. dziecko zaraz spać idzie, mam nadzieję, mąż ma imieniny.. dzien jak co dzień :)

Pozdrawiam,

Fotografia dziecięca - KOLOROWE SESJE - Ewa Łazińska

reklama
hej, mi dzień upłynął pod znakiem końca kwartału. Każdy marudzi, a ja jestem na NIE. Wszystko się jakoś nie układa...
Na szczęście mała wróciła do żłobka i jest ok. Tylko kretynka lekarka (nie nasza, bo akurat jej nie było) nie chciała dać zaświadczenia, że dziecko może do żłobka i zwolnienia mi też dać nie chciała. Głupia baba
a na dodatek muszę kupić 2 sukienki na chrzciny - najpierw na chrześnicy męża, później na naszej małej, a to ta sama rodzina więc 1 kiecka na 2 okazje odpada. A na dodatek z kasą jakoś tak krucho, ehhh
Wyżaliłam się to idę prasować żeby się już dostatecznie dobić,eh

Do góry