reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Marysia868 Gratulacje:))))))))))))))))))))))))))))
Uśka miała dzisiaj CUM - nie ma żadnej wady wrodzonej, to po prostu były bakterie. Więcej o badaniu napiszę jak się uspokoję i sobie poukładam, bo ICZMP i jego personel to p... ale juz nie chcę się denerwować. Teraz otworzę pifko i będę się cieszyć, że dziecko nie wadliwe...
Ło,Zea,z tego co widze,to niezłą nerwówke miałaś

Dwa tygodnie to nie długo możesz poczekać no chyba że będzie się coś działo.Bo i tak pewnie nie wiele byś się dowiedziała z wizyty teraz ;-)
Kurczak a ty z jakiego rejonu Teofilowa jesteś?
okolice Rydzowej,a Ty ?

Ostatnia edycja:
Dziewczynki czy na tego Papersa wybiera się któras z mam z małym dzieckiem takie jak moje "wózkowym" ? Skotkanie o 12 przed ZOO?
Kinia będziesz szła o tej 16?

Kurczaczku ul.Łanowa.Okolice Traktorowej i Rojnej w stronę Żabieńca.
Ja na pampersa się nie wybieram bo już kiedyś byłam i wiem mniej więcej co tam jest ale pewnie za rok będe chętna z maluszkiem pójść no bo moje córki to na taka imprezke za stare trochę :laugh2:.A zresztą na 15 mam rehabilitację ze starszą córką.

Ostatnia edycja:
ja bym poszla ale na 12 jestem umowiona z tata kolo dworca bo akurat bedzie dzieci do Łodzi odwozil i ma dla chlopcow zelki i czekolady jakies z niemiec, a jutro rodzice przyjezdzaja.
Kacper sobie zarzyczyl aby dziadek mu lozko pietrowe przywiozl.
Kurcze tam swoje mieszkanie ale z praca do duszy.

marysia ja bylam prywatnie tylko dlatego aby sprawdzic czy wszystko ok, ale byl gdzies 7 tc a ciaza wychodzila o tydzien mlodsza i serduszko bylo widac.
Jesli pojdziesz prywatnie usg ci zrobia a panstwowo tutaj nie wiem, kiedy robia.

Aha bylam wczoraj na usg w koperniku jakis mlodziutki lekarz mi robil usg, nawet przystojny ;)
Dzidziulek ma sie dobrze i serducho bilo, tylko co ide na usg to cosnowego wynajduja, wczoraj jakas torbiel na jajniku a jak bylam prywatnie to lekarka mowila ze nic nie ma.
No i mam nazwisko lekarza Połatyński Andrzej, gorszego lekarza nie spotkalam poki co.

Napisal mi ze mam slad plynu z zatoce Douglasa. Pytalam sie czy dobrze to powiedzial ze wszystko ok.

ale jesli bylas u mojej i od niej skierowanie na usg dostalas to nie powiedziala ci gdzie? ja robiłam w przychodni tez na gornej , ona mnie tak kierowalA, tylko nie pamietam ulicy jak znajde to napisze. ale tam jest bardzo fajny facet i dobre usg, terminy tez nie sa dlugie.

U mnie radosc radosc i radosci jutro jeszcze ide na bete zeby bylo juz na 100procent , ale te grube krechy na tescie mnie przekonaly

Kurczaczku ul.Łanowa.Okolice Traktorowej i Rojnej w stronę Żabieńca.
Ja na pampersa się nie wybieram bo już kiedyś byłam i wiem mniej więcej co tam jest ale pewnie za rok będe chętna z maluszkiem pójść no bo moje córki to na taka imprezke za stare trochę :laugh2:.A zresztą na 15 mam rehabilitację ze starszą córką.
No to Madzik jak najbardziej nam wskazane spaceroo w jakimś możliwym czasie,nie ma bata,jak my tak blisko się
Powodzenia na rehabilitacji
Nie wiem,chyba nie doczytałam,czemu chodzicie na rehabilitację?
U mnie radosc radosc i radosci jutro jeszcze ide na bete zeby bylo juz na 100procent , ale te grube krechy na tescie mnie przekonaly
Hehe,no to czyli wygląda na to ,ze Twoje małe majówczątko będzie miało rodzeństwo przy takich hehe i superowo i Gratki jesio raz
Będziem trzymać kciukole

reklama
Kurczaczku pewnie możemy sie umówić na spacer ;-) Może masz jakis koło siebie plac zabaw czy możesz podjechac do mnie ;-)
A na rehablilitacje chodzi bo ma skrzywienie i ma nie równe łopatki Julka.A chodzić uwielbia bo lubi wykonywac ćwiczenia na sali.

Do góry